Vobec existujem?

ivana45

som, tvoji kamarati su na brigadach, pri vode, s inymi kamaratmi a niektori sedia doma a vyhutuju a vyhutuju: uz par dní mi nikto nezavola, nenapíše ...nikomu nechybam ?

mnamka257

ja mam niekedy tiez taky pocit.a ked sa ozvu tak hned pridu po mna domov nech idem von bez toho aby mi to vopred povedali.samozrejme ze poviem nie ked nie som prichystana ani nic.niekedy mi to pripada akoby to robili naschval aby som povedala nie a pritom im nemohla vycitat ze ma nezavolali. a oni sa vsetci za mojim chrbtom vopred dohodnu. minule leto sa neozvali vobec a niekedy mam pocit, ze to tak bolo lepsie. neviem ale co ti na to mam povedat.skus im zavolat ty. drzim palce.

lost

mate59

ja by som si to dovolil poupravit z "veď až sa vrátia, sa ozvú." na "veď až nieco budu potrebovat, sa ozvú."

:) :)

jajka001_

inak k tomu pocitu ze neexistujes...ano, je to tak,ze pokial zijes len sama pre seba, pre spolocnost neexistujes. existujes vo vzťahoch, ktoré máš.

leninka

Aj počasie má svoj vplyv... Ako Ti aj ostatní poradili, skús sa ozvať svojim priateľom... Za vyskúšanie nič nedáš... Tiež sa mi stáva, že mám pocit, že nikoho nezaujímam, a tak sa skúsim prvá ozvať, a nakoniec prídem na to, že sú radi, že som sa ozvala a rozprávame sa o všeličom... až sa nevieme zastaviť...Alebo sa skús ísť poprechádzať do prírody... Ak máš psíka, tak ho zober na dlhšiu prechádzku... A na neskôr, si nájdi nejakú záľubu, čo Ťa baví... Niečo, čím sa zamestnáš... Veľmi to pomáha... aspoň mne...

tak

... asi kazdy z nas ma z casu na cas pocit, ze je sam, ze kazdy na neho kasle, to moze byt iba unava, vycerpanost, chce to viac aktivit, aby si sa necitil;a sama, oddych, ...