Mam tetovanie asi 5 rocne, na ramene pribliznych rozmerov 10 x 15 cm. Chcem aby zmizlo navzdy,co mam robit?Zaplatim aj 2000 eur len nech ho nemam. Depta ma ze ho mam,bol som taky *****.
Piste vase skusenosti a miesta kde ho odstranie kvalitne. Neostanu mi flaky?
Vypadni tetovanie!
popýtaj sa vtom studiu kde ti to robili
pokial si to das robit na dobrej klinike, tak by jazvy nemali ostat. a lacne to naozaj nebude, ale pokial peniaze nie su problem, tak je to fajn. ale dost to boli. predpokladam , ze si si dal vytetovat mano byvalej frajerky, alebo nieco s nou spojene...
Konecne si pochopil aka volovina ja tetovanie, kiež by si to vedel uvedomiť kazdy. Najkrajsie je hladka a čista koža.
rejuvi je uz aj na svk..nedavno to dost propagovali po telkach a aj akoze zname osovbnosti si davali odstranovat stare tetovania..
vraj je to ucinnejsie ako laser..zalozene na principe chemickeho odburania pigmenotv..specialna zlucenina sa tetovacou ihlou nanesie na tetovanie a to spolu zreaguje..treba to nechcat dozret a pigment odide spolu s chrastou..
cena je vraj okolo 1,5 a 2 nasobku tetovania(v zavisloti od velkosti), ak si to clovek nebude skrabat a bude na to dbat nemala by ostat ani jazva, ani nic..
ak tam mas farby ako zlta, alebo cervena, po tych vraj casto zostavaju flaky, ale citala som o tom, ze je nejaka nova metoda, po ktorej to ide celkom dobre, len neviem ci je to dostupne uz aj na svk, vola sa to rejuvi (zrovna dnes som o tom citala) a potom este laser, ale ten je menej ucinny, ale na slovensku podla mna ovela skor dostupny, skus sa informovat v nejakych kozmetickych centrach, kde lasery pouzivaju
ked si das do googli odstranenie tetovania, vyhodi ti to rozne stranky, napr.:
www.kozmetickachirurgia.sk
tak uz len najst nieco v okoli a ist sa poradit, drzim palce