Prosim pomozte.Moja 6 rocna dcera ma niekedy vytok a velmi jej zapacha pindulka.Umyvam ju len s cistou vodou a aj po osprchovani zapach ostava.Je stale aj cervena od pindulky smerom ku zadocku. Byvame v Holandsku a obvodna lekarka jej robila vyter a vysetrila jej aj moc na bakterie ale vysledky boli v poriadku.Obvodna lekarka sa radila s deckym lekarom,ze co to moze byt ked vysledky su v poriadku a zapach a vytoky su stale pritomne a detsky lekar povedal ,ze sa jedna asi o nedostatok hormonou v pindulke.Je to mozne zeby sa u maleho dievcatka jednalo o nedostatok hormonu estrogen?????Predpisala jej nejaku masticku,ktora obsahuje hormon estrogen,ktoru jej mam davat do pindulky s takou striekackou a mam jej ju tam zasunut co najhlbsie.Ale to sa neda ved to je dieta a ja sa jej to bojim robit ved jej mozem ublizit.K detskemu gynekologovy ma poslat doktorka odmieta.Tu v Holandsku je to komplikovane ked sa chcem dostat k odbornikovy tu sa vsetko riesi vez obvodneho lekara.
Prosim ma s tym niekto skusenosti????
Stretla sa s takym zapachom a vytokom uz nejaka mamicka????
Prosim pomozte mi.
Dakujem velmi pekne.
zapach s pindulky a vytok u 6 rocneho dievatka
Zapach (cpavkovy=amoniak a tiez sirovodik) je aj znakom infekcie proteus mirabilis.
Tato sa da vynicit roznymi antibiotikami ako aj napr citricidalom, roztok na pitie aj vyplach, tj utok zvonku aj zvnutra.
A ten sa da brast dostatocne dlho, lebo niekolkodenne branie atb casto infekciu kompletne nevynici a tato sa vrati spat znova a znova.
A po atb casto nastupia kvasne kultury a plesne, co je taktiez neziaduce, takze treba sa postarat o obnovenie probiotickej flory v crevach aj inde v tele.
ahojte, baby to je normalna mykoza sposobena Candida albicans. dajte dcerke na to mast Candibene, alebo Canesten. ziadne do posvy to uz musi byt vazny stav. aj moja dcerka to mala napr. po liecbe antibiotikami, alebo po chorobe. vtedy sa narusi mikroflora v posve a premnozi sa Candida albicans, ktoru mame bezne v posve.
Ahojte, aj moja dcerka ma takyto problem. Pred dvoma mesiacmi sme liecili mykozu, nakoniec to boli vraj bakterie. Lekar jej predpisal antibiotika, ale teraz sa to opakuje. Zatial pouzivam len bakterialnu masticku. Skusali sme aj repikove kupele, ale nic nepomaha. Nepouzivam ziadne mydla a sprchove gely, periem len v detskom prasku. Neverila som, ze takyto problem uz maju male deticky.
ahoj, moja ma tiez obcas cervenu a svrbi ju. vzdy jej po umyti cistou vodou namastim bud pityolom alebo rybou mastou - to sa dava aj novorodeniatkam. Urcite by som jej nedavala hormony, ved to je malicke dietatko. Skus ju vymocit v bylinkach - dubova kura, repik alebo nieco protizapalove.