Veľmi pekne Vás prosím o názor/radu ...

Príspevok v téme: Veľmi pekne Vás prosím o názor/radu ...
Lucka-lovee

Prosim poradte mi uz som fakt neviem co robit. Mam 19 rokov a do teraz som nemala ziadny plnohodnotny vaznejsi vztah . Najma poslednych par mesiacov pocitujem pomerne dost vysoky zaujem opacneho pohlavia. Ja vsak stale odmietam ... Pred dvoma dnami som mala rozhovor s kamaratom , ktory mi povedal ze preco som taka. Preco si s nikym nezacnem , ze vraj som narocna, prieberciva a dozvedela som sa o sebe ze som az prilis inteligentna.. PROSIm toto NEBRAT ako namyslenost :)) myslim ze som taky ten klasicky priemer :P Lenze mna vzdy pritahovali starsi chalani ktroí vo mne vacsinou vzdy vzbudzovali dojem ze predsa uz vedia lepsie co chcu v zivote mat a dosiahnut. Prosta taka ta istota. Vo mne sa vsak zakazdym objavi taky zvlastny vzdor. Strach ze sa veci zmenia, strach z noveho stavu . Vraj ako to ze som do 19 tky nemala vaznejsi vztah . Ze vraj to je divne.... Tak potom ja som divna ci ako ?? Neviem riesit partnerske problemy, nemam s cim porovnavat ako moje kamosky rovesnicky........ Obcas si pripadam fakt divne:// Ale ..Aj minule sa mi stalo . jeden chalan ocividne prejavil "zaujem " -poznali sme sa asi 90 min dokopy . Nic viac. A on hned uz zacal o vztahu , o pusach , dotykoch .... Proste mne to prislo takéé... Ja neviem takto balit, ze proste rychle, potrebujem toho cloveka spoznat .....Ak sa odtiahnem alebo som zdrzanliva, tak uz som zas hanbliva.. ! Co je zle na tom ze si drzim ten prvotny odstup? Ako to chalanovi vysvetlit? Hlavne ked ma vypite... Obcas si skutocne pripadam ako z inej planety a mam strach , ze takymto styllom zostanem sama asi navzdy........ Prosim pomote ....!!! Budem vdacna... Vdaka!!!

beskyd

nechapem naco to riesis:D sak bud SVOJA, taka aka si a vyberies si toho kto ta ocari. skor mi pride sympaticke ze neberies vsetko co pride len aby niekto bol takze mas hrdost. mnohe by si mali brat priklad. to keby som ja sa takto zamyslal nad svojimi nahladmi na vztahy, nad akoze normalnostou a preco ja som taky a hentaky tak by som sa mohol aj zblaznit. z tohto co si napisala nemas co riesit. uc sa, chod niekde robit nech si samostatna a nemusis visiet na krku nejakemu trubirohovi.