Prosim poradte mi uz som fakt neviem co robit. Mam 19 rokov a do teraz som nemala ziadny plnohodnotny vaznejsi vztah . Najma poslednych par mesiacov pocitujem pomerne dost vysoky zaujem opacneho pohlavia. Ja vsak stale odmietam ... Pred dvoma dnami som mala rozhovor s kamaratom , ktory mi povedal ze preco som taka. Preco si s nikym nezacnem , ze vraj som narocna, prieberciva a dozvedela som sa o sebe ze som az prilis inteligentna.. PROSIm toto NEBRAT ako namyslenost :)) myslim ze som taky ten klasicky priemer :P Lenze mna vzdy pritahovali starsi chalani ktroí vo mne vacsinou vzdy vzbudzovali dojem ze predsa uz vedia lepsie co chcu v zivote mat a dosiahnut. Prosta taka ta istota. Vo mne sa vsak zakazdym objavi taky zvlastny vzdor. Strach ze sa veci zmenia, strach z noveho stavu . Vraj ako to ze som do 19 tky nemala vaznejsi vztah . Ze vraj to je divne.... Tak potom ja som divna ci ako ?? Neviem riesit partnerske problemy, nemam s cim porovnavat ako moje kamosky rovesnicky........ Obcas si pripadam fakt divne:// Ale ..Aj minule sa mi stalo . jeden chalan ocividne prejavil "zaujem " -poznali sme sa asi 90 min dokopy . Nic viac. A on hned uz zacal o vztahu , o pusach , dotykoch .... Proste mne to prislo takéé... Ja neviem takto balit, ze proste rychle, potrebujem toho cloveka spoznat .....Ak sa odtiahnem alebo som zdrzanliva, tak uz som zas hanbliva.. ! Co je zle na tom ze si drzim ten prvotny odstup? Ako to chalanovi vysvetlit? Hlavne ked ma vypite... Obcas si skutocne pripadam ako z inej planety a mam strach , ze takymto styllom zostanem sama asi navzdy........ Prosim pomote ....!!! Budem vdacna... Vdaka!!!
Veľmi pekne Vás prosím o názor/radu ...
denniska dobre jej pises,ale myslis ze to plati aj u opacneho pohlavia,ako mam za sebou nejake jednorazovky ako sa tomu hovori.
Ale myslim ze vazny vztah ziadny,a aj ma chcu ale ja odmietam,lebo som presvedceny o tom,ze ak k niekomu nic necitim nepojdem do vztahu,len kvoli tomu aby som niekoho mal.
Len obcas to na cloveka pride taka slabsia chvilka a vaha ci je to to prave.
Vyskusal som som kratko takto,ale viem ze to nie je dobre.Len tie pochybnosti ked clovek vidi okolo seba ludi,kazdy sa vypytuje uz mas niekoho pod.
Toto je to...
lucka, urcite o sebe nepochybuj. Tiez som mala v tvojom veku take pocity, ale naco ist do niecoho nasilu? Pockala som si a nasla som svoje stastie. A poviem ti, ked najdes toho praveho, stoji to za to. Nema vyznam hladat vztah len preto, ze vsetci naokolo su v paroch. Ked to pride, ucitis to. A hlavne to pride prirodzenou cestou:)
Presne tak pockaj si,ja mam ako som pisal o par rokov viac,a cakam stale.
Aj ked pisem ako pisem,este stale verim,ze natrafim na tu spravnu.Aj ked v dnesnej dobe je to tazke sami chlast,drogya povrchnost.Diskoteky a podobne tam tazko stratnes normalneho vacsina tam ide najst na jednu noc nejaku,viem o com pisem.
Ani neviete ako ma to povzbudilo ...Skutocne som mala obcas o sebe pochybnosti . Hlavne ked vidim vsade okolo kazdeho v pare. Vtedy si tak pomyslim preco aj vedla mna niekto nesedi ... Preco je tam prazdno . Ale ja si pockam :) Verim ze sa to vyplati ....
denniska:....presne tak ako si povedala....je vzacna....lebo je odlisna.....
Ale tak naco mi bude decko,ide o to mat ju,byt s nou,byt s tou osobou a toto som myslel ze uz je za mnou.MYslel som ze nikoho nepotrebujem len seba.Aj to niekedy nie,proste uz to je v srackach,skusim este v sporte nieco dosiahnut asi.A ked ani to nepojde jebem to a odpracem sa z tohto sveta.Nic ma tu uz nedrzi ,pockam kym pomru rodicia,lebo im by som to nechcel spravit a bude.
lucka, ked som citala tvoje riadky, vedela som sa do nich uplne plne vzit. Som taka ista s tym rozdielom, ze som od teba o nejake tie rôčky starsia. doteraz som nemala ziadny vztah. Vaz si to, ze si ina ako tie druhe. Je to vzacnost a chlapi to ocenuju (teda najdu sa aj vynimky, no pokial hovorim o chlapov, ktori maju srdce na spravnom mieste, tak to pochopia a bude ta akceptovat este viac). Ak citis, ze to nie je to prave, co by ta naplnalo, tak do toho ani nechod. Tiez nemam rada taku tu rychlost vo vztahu, vsetko ma mat svoj cas. Urcite nie si divna, si vzacna:)
Lucka.....to ze si nemala do 19 plnohodnotny vztah este nic neznamena....je lepsie si najst chlapca, ktory sa zalubi do teba ked nesi magnet na chlapov, ako ked sa do teba buchne kazdy nadrzany magor, pretoze si najsexi zenska v okoli......pretoze ten z mala, ktory ta oceni ti bude najviac verny......ak sa spomedzi stovky chlapov do teba zamiluje jeden jediny tak ta bude mat urcite radsej, ako keby sa do teba zamilovali vsetci......pretoze si ta bude vazit, lebo si ina a nie si proste krasna stylom "sexy postava, velke prsia, krasne oci....."....ale sa lisis od ostatnych dievcat takze si pockaj na toho praveho.....mozno prave tym ze si taka nenapadna niekoho zaujmes.....;))
Ja som taky isty co sa tyka zien a mam uz cez 20,blizsi ku 30 ako ku 20 rokom teda presnejsie:)
A mam teraz totalne depky,akurat som si otvoril pivo,aj ked ma caka rano robota,vobec sa mi nechce na to mysliet,a mam chut sa odtialto rovno odpratat.
Laska ktoru som chcel,musel by som o nu bojovat este tam sanca je ju mat.Ale neviem skusal som to,a narazam len na prekazky.A tie co ma chcu nechcem ich zase ja....A som tam kde som,este uiadny dlhodoby,vazny vztah....