Ahojte, celý život trpím problémami s nadváhou - od detstva som vyskúšala množstvo diét, športovala som a potom zase priberala. Boli obdobia, kedy som bola dlhodobo chudá alebo s normálnou hmotnosťou, ale bola som vystresovaná a nevedela som sa tešiť zo života. A tak som sa vo svojich 35 rokoch rozhodla, že už mám toho dosť a, napriek tomu, že dnes je "in" jedine dokonalá postava, rozhodla som sa ísť proti prúdu a prestať sa kontrolovať. Viem, že tučnota nie je zdravá a určite nechcem byť obézna, celé dni sa napchávať a "sedieť na zadku", ale tak normálne si užívať život, k čomu patrí aj dobré jedlo, bez neustáleho stresu, či náhodou nepriberiem. Chcem jednoducho žiť aktívne, ale s radosťou a bez obmedzení. Podporíte ma?
Rozhodla som sa byť tučná!
beskyd: no tomu ver a´ja som reagovala na to čo si napísal čiže: keď je žena tučná nik ju nechce a kopla by som ťa tak či tak
jajka, s akymi supakmi? neverim ze baba ktoru vacsinova spolocnost povazuje za peknu a ma teda moznosti vyberu si zacne so skaredym, chudobnym, neperspektivnym. to je proste bud nejaka drasticka odchylka od normy alebo ta krasna musi byt fakt velmi, ale velmi hlupucka a jednoducha ked si nedokaze obstarat lepsieho a nevyhnutne potrebuje mat pri sebe dakoho tak berie co prislo.
andrejka, pekna jednoducha reakcia, ale beriem ze ludom je milsie radsej hovorit co chcu pocut nez nejake fakty:) ja kritiku na seba beriem a hodnotit ma moze hocikto, aj kritizovat. inak pacia sa mi skor plnostihle ako chude, ale o to nejde, pisal som o tom ako to vnima spolocnost a vacsina muzov. a vam predsa ide o to pacit sa vacsine, aby ste si mohli vybrat to najlepsie, najlepsie geny a najlepsie zabezpecenie. tak preto som napisal ze z tohto pohladu nakolko je dneska preferovany model vychudnutych zenskych to moletka nema lahke vo vztahu k moznostiam. sam som bojoval s vlastnou postavou ked som mal ako dospievajuci chalan pri vyske 185 cm ani nie 60 kil. blbe ze? mohol som si povedat kaslem na to, je mi to egal, ale kvalitnu zensku mat nebudem. druha moznost bola zacat cvicit, adekvatne sa stravovat, makat na sebe. za par rokov som mal pri rovnakej vyske vyse 80 kil, vysportovanu postavu... a nelutujem:) chce to nadhlad a trocha akejsi osobnostnej vyzretosti aby si vedala chapat urcite veci, ked nemas, nestracaj so mnou cas:) pohodovy den:)
suhlasim, co je to tretia trieda??? videla som krasne baby s takymi supakmi ze az, a menej atraktivne s fešakmi. ale podstata je predsa tam kdesi vnutri no nie?
Je mi sympatické to,čo píšeš,pretože ja mám síce o desať rokov menej,ale neustále,od 19tich rokov riešim svoju postavu,ktorá stejne nie je vôbec modelkovská.Pred rokom som začala cvičiť,schudla som 10 kíl,keďže mám tendenciu pribrať-schudnúť,cez sviatky som pribrala a teraz tie tri kil nejdem zhodiť.Viem že osm trochu poľavila v cvičení.Tiež by som chcela byť chudá,resp. chudšia,keďže to máme všetci v rodine,ale nič s tým nenarobím a určite aj u mňa príde deň,keď si prestanem robiť zbytočné nervy z toho,ako vyzerám.
beskyd: keby ťa uvidím niekde dostal by si odo mňa veľký kopanec do rozkroku ! ver tomu, o akej tretej triede to hovoriš????
to sa má žena cítit ako "tretia trieda" len preto že je trochu tučná??? kedy to už konečne bude opačne MY ŽANY BUDEME HODNOTIť VáS ?????
hmm.. boj o dobre geny opacneho pohlavia je kruty .. a dneska pod naporom komercie aj chlapi vidia krasu vo vychudnutych zenach takze to z tohto pohladu budes mat tazke, aby si nakoniec kvoli dobe v ktorej zijes nemusela brat iba tretiu triedu... ale aj s tym sa ludia vedia zmierit myslim...:)
... podla mna si sa vzdala len napatia a stresu, ze musis silou mocou schudnut a to je spravne, len tak dalej, som na Tvojej strane, podporujem Ta, drz sa, ...
podla mna si to len vzdala :-)
no veru dobremu jedlu sa tazko odolava.. tak papaj dalej
máš 35 a si sa rozhodla že "nebudeš vytresovaná" aj napriek tomu mnoho žien ktoré tiež skúšali všelijako schudnôť skôajú to i naďalej a hneď nehodia flintu do žita a nepovedia si na rovinu ako ty že "prestanem sa kontrolovať" o sebavedomie nejde, môžeš byť predsa sebavdeomá aj bez toho aby si mala 50 kg, ale ide aj o zdravie a keď sa prestaneš kontrolovať zoberie ti to aj zo zdravia aj zo sebavedomia, ver mi,