Chronický zápal moc. ciest

Príspevok v téme: Chronický zápal moc. ciest
sammara

Som uz zufala, mam opakovane zapaly moc. ciest kazde dva tyzdne uz sa to neda vydrzat, preliecena som bola x krat cez praktickeho lekara, gynekologa aj urologa, beriem vsetko mozne, od brusnic po antibiotika, davam si pozor, nechodim do bazenov, nemam odhalene krize, nechodim bosa,ale nic mi nepomaha, prekonala som uz aj ladvinovy zachvat, chytila som aj zapal pluc, mala som ist do nemocnice a stale len trpim a uz neviem kam mam ist..teraz ma caka cesta do zahranicia na rok a bojim sa tam ist kvoli zdraviu za kym tam pojdem...moja mama to mala raz v zivote niektore kamosky ani raz ja im tak zavidim-v dobrom, ale zneprijemnuje mi to zivot :((

mirka 23

Och Sammara, neprijemne.
Na zapal močových ciest zabera D-manosa, ale davkovanie 2g! 3krát denne.
A ja neviem, aspoň C by som na tvojom miete brala, aby sa telo nejak začalo spametavať z toho všetkeho.. Tých 3-6g vit. C denne, k tomu zinok, selen a hlavne probiotika, určite si po antibiotikach..

draci_zub

sammara: Máš alebo si mala amalgámové plomby? Tú také strieborné až sivočierne výplne zubov od zubára. Môže to byť príčina tvojich problémov. Samozrejme to môže spôsobiť aj niečo iné, pýtam sa zaradom.