Hypnogen

orchidejka

wau pani, to riadne davky beriete...tak hypnogen je len sedativum pretoze obsahuje ucinu latku tusim zolpidem ktora patri medzi agonistov benzodiazepinoveho receptora omega 1 ktory vykazuje len hypnoticko sedativne ucinky na rozdiel od napr benzodiazepinov ktore posobia na oba benzodiazepinove receptory a tak maju ucinky ako zolpidem plus anxiolyticke, myorelaxacne a antiepilepticke. To ze prejdes na nejaky benzodiazepin podla mna neurobis dobre pretoze na bdz vznika zavislost do 2 mesiacoch uzivania a je ovela intenzivnejsia ako na zolpideme, zopiklone ci zaleplone...cize tazsie sa od nej odvyka, takze neviem ci je dobre prechadzat na bdz. A som zvedava ktory bdz ti potom predpise lebo rozlisujeme 3 typy ucinnosti bdz: kratkodoboucinne napr midazolam, oxazepam, triazolam tych 2-5hodin co je priblizne rovnake alp teraz mas pri zolpideme, potom stredne ucinne 6 az 12hod flunitrazepam, nitrazepam, alprazokam, lorazepam, bromazepam a nakoniec dlhodobo ucinne 16hod a vyssie chlordiazepoxid, diazepam, flurazepam, klobazam, klonazepam...tak potom sa ozvi ked lekar zmeni liecbu

matthias777

doplním

5+5 po 10mg, po cca 15/20 hodinách od poslednej dávky mám silný absták, sotva dýcham a pohybujem sa, mám stuhnutý hrudník, sánku, a nepríjemné bušenie srdca a paniku

matthias777

pre skuseny :

ja som natom závislý teraz, beriem denne 5+5 (skoro ráno a potom poobede), teraz mám skúskové do 8 februára a s psychiatrom som sa dohodol ze dovtedy ho nevysadím, lebo by som to v skúskovom mozno nezvládol, potom zacnem so substitučnou liečbou na benzodiazepíne, lebo ten má dlhší polčas rozpadu, čiže účinkuje dlhšie a tým pádom sa ľahšie vysádza, resp. sa ľahšie ukončuje nanom závislost ako na zolpideme(hypnogen) ... ako si sa z toho dostal ty ???? v akých dávkach, intervaloch si to bral a ako dlho ??

skuseny

Zdravim vidim ze to tu uz dlho neni aktivne ale snad vam dojde mail alebo nieco... Bral som toho niekedy vela ne koli zabiti sa ale koli tomu ze som bol zavisli a niekedy som zobral aj 28 tabliet a druhy den som zil a vazil som asi kolo 60KG.... Po uziti aj mensieho mnozsta som sa citil proste uzasne vsetko bolo no proste halucinacie pekne a pocit euforie ale nikdy som si nepsmatal vela z noci ked som zobral

bella12

Anonymitis, či sa už jedná o kamaráta alebo priamo o Teba, a aj Ty Alex, nebolo by lepšie namiesto samovraždy porozmýšľať nad možným riešením problému? Možno existuje také, ktoré vás samých nenapadlo. Nemôžete napísať, čo vás trápi?

Inak, táto téma zaváňa návodmi na samovraždu, a asi nikto z nás by k nej nechcel niekomu hoci len malou informáciou dopomôcť ...

Alex213

Tak ja mam doma desat baleni po desat mg. Mam to ako taku psychicky barlicku. Beriem to tak ze ak bude najhorsie, pomozu mi umriet dostojne. ( nijake deformujuce obesenie, skok na dlazbu pod hradny mur alebo mlyncek skakanim pod vlak)
Je to uz prehnane mnozstvo ale vazim 130 kg takze aj na to musim mysliet. Problem mam z urcenim davky na samovrazdu. ( ked teda uz bude treba) Bezne si ku alkoholu pridavam cele balenie kynedrilu aby som tazko ziskane hypnotika nevyvratil a priblizne pol balenia valetolu proti bolesti aby ma pripadne krce neprebrali z bezvedomia. Jednu vec uz viem naisto, tych 10 tabletiek hypnogenu ma minule nedokazalo zabit, akurat som bol totalne bez rovnovahy ako v silnej opilosti. Tak neviem nakolko je ten hypnogen nebezpecny. Mozno je to otazka vahy a ci je clovek nalacno alebo je to individualne.

hypnogen

pri stasti skonci v kome....ale akurat som si dal jednu a je mi fajn :D a kamos si dal 2 vcera a ciez mu bolo dobre :D

Kikiriki2010

ty asi nie si v poriadku :) hypnogen je urceny na spanie, vezmes tabletku a do 5minut spis, takze ked si myslis, ze sa ho nejako najes pred "didzinou" a bude ti "fasa" si na velkom omyle, pouziva sa najma ppri braniantidepresiv, lebo vacsina sposobuje nespavost, alebo ako samostatny liek na predpis u psychiatra pri nespavosti, ked si zoberies 10 tabletiek, pravdepodobne skoncis v nemocnici a ci sa preberies ti uz nikto nezaruci