Zdravím.. Mám 16 rokov, môj chalan bude mať čoskoro 18.. Chodíme spolu už asi pol roka. Zo začiatku bolo naše chodenie úplne úžasné. No v poslednej dobe mu začalo vadiť, že chodím von so svojím susedom, ktorý má 17. Chápem, ani mne by sa nepáčilo keby chodil von s nejakou babou, ale ten môj sused.. spolu sme odmalička vyrastali, nikdy sme neboli viac ako kamaráti, beriem ho ako naj kamaráta a on mňa tiež.. No a môj chalan proste žiarlí, ale proste to už preháňa... keď chcem ísť von tak na mňa hneď vyskočí, že si mám ísť von so svojím susedkom .. :( už som mu to X krát vysvetľovala, že je to len dobrý kamarát... :( Nevie to pochopiť.. :( Ľúbim ho, ale s tou žiarlivosťou to preháňa.. :( už neviem čo mám robiť.. :( Ale nechcem sa preto prestať vídať s mojím susedom, pretože ho mám velmi rada.. :( Čo mám robiť? :( Bojím sa, že môj chalan ma čoskoro vymení za inú .. alebo čo.. :(
Ako mu mám vysvetliť, že je to len kamarát...
tak mu povedz že nech aj on pozve von svoju susedu a prestane :D
Pre nikki7, s tym ultimatom by som to velmi neskusala, lebo to urcite dopadne tak, ze jej povie, ze sa ho chce zbavit, aby mohla byt so susedom. Mna by skor zaujimalo, ci sa uz oni osobne stretli, aby tvoj priatel zistil, ze ziadne nebezpecenstvo nehrozi.
Viem že je ťažké vysvetľovať priateľovi,že je to len kamarát,ale pokiaľ ťa opustí kvoli tomu,že sa stretávaš s kamarátom(susedom),tka ťa poriadne nemiloval a tú žiarlivosť len predstieral.V tom sú niekedy chlapi naozaj jednotky.Naposledy by som mu vysvetlila a keď si nedá povedať,dovi dopo...Je koniec.Lebo žiť so žiarlivcom nie je nič príjemné.Máš dosť málo rokov na to,aby ť auž odteraz buzeroval niekto,kto možno z ato ani v živote stáť nebude.Určite to nie je na celý život.Môj názor.A to môžem povedať,že už mám jeden osemročný vzťah za sebou...
Vies, ako sa hovori, Kamarad taky rad, mozno sa obava toho. Pre mna by skor bolo cudne, keby mu to nevadilo.
a ved on ma tiež dake kamaratky s ktorymi chodievajú von nie? skús to brat s humorom proste ked zase začne tak skús že ake to je zlate ked žiarli že aspon vidíš že mu na tebe naozaj záleží ale že sa nemá jedovať bo bude mať vrásky a nikto ho potom nebude chciet ale že sa nemusí bať že ty si ho potom necháš =)DDD proste zobrat to zo srandy nech sa nehadate kvôli blbostiam nekecat mu o kamosovi nech ho to nestve ked ti povie nech ides von s nim tak povedz že ty chceš ist s nim (priatelom) bo jeho lubis a preto s nim aj si a keby nechces byt tak teraz pri nom nie si a si s niekým iným...keby prenho nic neznamenas tak neziarli len on sa asi citi troska neisty či vazne je pre teba on ten naj a aj bude len než by sa s tebou narovinu porozpraval povedal ti čo je vo veci radšej sa oduje jak male bejby...skus s nim hodit reč ustit ho v tom že aj ked bude okolo teba 100 chalanov neviem akých že on bude pre teba naj nech sa nemusi bat a nemusi už žiarlit
povedz mu, ze je gay :)