ahoj baby, spravila som velku hlupost, mala som nadherne huste a zdrave vlasy, ktore som zafarbila a nechtiac to chytio na čierno, čo bolo strašne, tak som začala s drastickým odfarbovanim, ktore mi vlasy samozrejme poškodilo :( to ze su suchsie by mi ani tak nevadilo ako to, že su velmi KREPOVITE, vyzeram strapato, neupravene aj ked sa poriadne rozčesem :/
Mate neaku radu? žehlit ich tiez moc nechcem a uhladzovacie mliečka nemusim, lebo na vrchu mam vlasy stale dost mastne, takze si to viete predstavit ako vyzeraju po aplikacii toho mlieka ...
Vlasy a krepový papier
ja by som odporucila arganový alebo kokosovy olej pripadne si vyrobit masku s olejom a len trpezlivo aplikovat ..
Môžeš vyskúšať niekoľko vecí. Tá drahšia je ,vybrať kaderníctvo, ktoré pracuje s Kerastase a tá má v ponuke vlasovú kôru" disciplin", ktorú ti aplikuje kaderníčka. Neviem či som to napísala správne. Alebo tá lacnejšia je , že budeš používať po umytí rôzne olejčeky : napríklad s tých lacných je výborný kondicionér s keratínom pre vitalitu suchých vlasov alebo na farbené vlasy ochranný kondicionér - obsahuje aj mangové maslo a to všetko za 3,60 eur. Majú tieto výrobky na www.krasnadoma.sk , inak tu majú aj všelijaké séra , 100% olej z arganu, takže výber je veľký. Už ako sa rozhodneš.
Ked si chcem nafarbit vlasy krepakom (krepovym papierom) musim si to dat na mokre vlasy alebo mozu byt aj suche neumyte a ako dlho to vydrzi? :D a este ze ako si to mam dat dole, staci ked si umyjem vlasy? XD
no ved vezmes ten papier, namocis a prejdes tym po vlasoch a uz farbis :( aspon tak sme to robili my pred dvesto rokmi :D no ale na tmave vlasy ti to nechyti to je jasne
Ja by som chcela vediet ako si zafarbit vlasy s krepovým papierom , proste neviem ako na to ...
Ako tu už poradili kúp si regeneračnú masku na vlasy. Vždy používaj po umytí vlasov kondicionér a masku si dávaj 1-2x do týždňa. Žehlenie neodporúčam to by stav vlasov len zhoršilo takže to nerob zbytočne. A snaž sa vyvarovať aj fénovaniu. Inak super je aj tá vajíčková maska spomínaná nižšie. Ja som tiež mala také zničené vlasy a toto mi pomohlo takže určite nemusíš siahať po nožničkách :D
ja sa dostim :D
lucy jedine ostrihat a fakt rozne regeneracne mlieka a sampony, mozes skusit aj domace masky na vlasy napriklad, jeden zltok, lyzica medu a lyzica olivoveho oleja , zmiesat das na vlasy tak 20 minut. alebo este niekto dava aj kyslu smotanu.
a nazov skus poprosit admina v pripomienkach aby ti zmenil nazov lebo povodne som si myslela, ze si chces farbit vlasy krepovym papierom :D
ahoj :D no to si teda tomu dala :D tak skus si dat nejake pripravky na krepovite vlasy,regeneracne masky a pod. :) urcite ti to pomoze :D vela stastia :)) aa este ked mas na vrchu mastne vlasy tak si davaj napriklad tie masky,balzamy a take veci len na dlzku vlasov :)
este sa ospravedlnujem chcela som napisat vlasy AKO krepovy papier :D