Ahojte,
beriem antikoncepciu,ale pre pripad sa pri milovani s priatelom chranim aj kondomom.No aj tak sa bojim ci neotehotniem, a preto chcem po partnerovi aby ho pred vyvrcholenim zo mna vybral a urobil sa do kondomu mimo mna.
Co si o tom myslite?
Proste sa chcem chranit,co je na tom zle?
Priatel mi povedal,ze to nechape.
Preco nie ste chlapi tolerantny a nie ste aj Vy zodpovedni?
Suhlasili by ste s takymto navrhom milovania?
Antikoncepcia, kondom a aj tak sa bojim
No asi ti extra neporadim... Lebo by bolo lahke povedat ze s tabletkami alebo naplastou to mozes robit ako chces... To iste aj s kondomo... A skombinovane je to uplny brutal... To je to co si hladala... Bezpecny sex... Nieje realna sanca... Ale naco ti to hovorit ked nepochopis... Asi by si to mala skusit... Ak to zvladas psychicky... a po 666. pokuse prides na to aka si bola "hlupa" :D (to nebolo v zlom ale to si clovek tak povie potom ze aky som bol hlupy chapes...)
A co mam robit ked sa bojim?Chapem, ze to nie je normalne,ale proste sa bojim.Ked budem mat partnera, s ktorym si budeme planovat svadbu, tak sa budeme milovat len s kondomom + antikoncepcia a ked budeme planovat babatko tak samozrejmne bez kondomu.Ale kym s niekym len chodim, bojim sa.
PS.: Suhlasili by ste s takymto navrhom milovania? - Ano ale obrazne asi tak ako keby mi zena navrhla namiesto furikovania a lopaty lopatku plastovu a sacok lebo by sa bala lopaty a furika... Nechcel by som jej zle tak by som to spravil... Ale normalne to nieje...
Tak toto by kazdy chlap aj zena co maju aspon kusok rozumu nepochopil... Antikoncepcia v podobe naplasti alebo tabletiek je dost bezpecna... Kludne to robime x krat za den... Kondom to iste ak sa nepretrhne alebo nesklzne... A keby sa aj pretrhol zbehnes po tabletku... A tolerantny je kazdy individualne... Niekto viac niekto menej ako aj zeny tak aj muzi... Ja osobne by som chapal tvoj chorobny strach a respektoval ho... No myslel by som si o tom svoje a snazil sa ti to vysvetlit... Ak by to neslo tak by som to musel iba znasat... Lebo zakazdym striekat mimo priatelky je dost... Take... No nejakym sposobom asexualne...