Ahojte,
beriem antikoncepciu,ale pre pripad sa pri milovani s priatelom chranim aj kondomom.No aj tak sa bojim ci neotehotniem, a preto chcem po partnerovi aby ho pred vyvrcholenim zo mna vybral a urobil sa do kondomu mimo mna.
Co si o tom myslite?
Proste sa chcem chranit,co je na tom zle?
Priatel mi povedal,ze to nechape.
Preco nie ste chlapi tolerantny a nie ste aj Vy zodpovedni?
Suhlasili by ste s takymto navrhom milovania?
Antikoncepcia, kondom a aj tak sa bojim
jaja, ale veď ti bolo asi už sto krát poradené, a chápem, že berieš HAK prvý krát, tak sme ti poradili a hotovo, čo ešte viac potrebuješ ku šťastiu?
nic v zlom, ale mam pocit, ze toto uz je chorbne spravanie sa..
jaja, ja sa nerobím múdrou, ja ti len hovorím, tak ako by ti to povedal aj gynekolog, že to nie je haprovanie... to neni môj súkromný názor, to som si ja nevymyslela... to je proste fakt... tak t je , kľudne sa spýtaj gynekologa ... proste zbytočne strašíš s tou istou otázkou, stresuješ seba samú... a presviečaš sa o tom, že je to niečo zlé, že ti niečo hapruje a niečo nie je tak ako by malo byť... ale je to tak, má to veľa žien, na čo sa to vlastne dokola stále pýtaš?
prejdi
Tak tak A ja len dodam ze prejsi na naplaste... Ze hnacka :D
ale veď ok, veď práve preto berieš antikoncepciu, tak nenúť priateľa do takých strašných praktík :D
Biologicky mozno ano,ale ja osobne netuzim este po dietati,chcem si uzivat zivot, cestovat, moct ist kam chcem,kedy chcem a nie vydat sa a starat sa o dieta.