Dobry vecer. Kamoska mi poradila tuto skolu www.vip-vs.sk Vychodila uz prvy rocnik a zevraj je to super. Mne by sa to tiez zislo, lebo pracujem ako uradnicka v statnej sprave a rada by som postupila :-)
Co myslite, mam sa dat na studium aj ked mam 42 rokov?
Studium na VS na stare kolena
ahojte, tiež som sa prihlásila na vip vš, neviete mi niekto poradiť čo sa mám učiť na prijímačky na verejnú správu? sú ťažké?
Vobec sa nemusis bat, ja mam podstatne viac a este aj rodinu a zvladam to. Mame skvely kolektiv, ale aj vyucujuci su vyborni. Dozvedela som sa vela novych a zaujimavych veci, niektore su menej zaujimave, ale kazdeho zaujima nieco ine a to je isto aj na inych skolach. Poziadala som si o splatky a v pohode mi to uznali, takze platim mesacne par EUR, co ma az tak financne nezatazi, ako zaplatit celu ciastku naraz. A nemusis sa bat, so strednou to nema nic, vsetko, co potrebujes vediet ta naucia. Ani to ucenie je take strasne, ked som to zvladla ja. Nie je to lahke, ani tam nedostanes ziadnu skusku zadarmo, ale ked sa chce a kolektivne si vypracujete poznamky a otazky, tak sa to da zvladnut. Nahovaram aj dalsie kamosky ;-)
ja mám 25 a tiež rozmýšlam, že by som niekam chodila do školy, ale externe samozrejme, pracujem. ale ked si predstavím, kolko to bude všetko stáť, no neviem ... od strednej je predsa aj daleko.. dokážem sa znovu prinútiť učiť? ty si to zvládla? inak, gratulujem a teším sa s tebou :)
Dobry den po dlhom case. Musim vam oznamit, ze som dlho vahala, ale vobec nelutujem. Je to uzasne, skusky mam hotove, pri tych mladych riesim uplne ine starosti a mam tam aj par rovnako starych a dokonca starsich kamaratok! Skola je uzasna, aj prednasky, aj pristup ucitelov. Vsetkym vrelo odporucam tuto skolu www.vip-vs.sk
Vsetky Vam velmi pekne dakujem. Do 4.9. maju uzavierku prihlasok... Rozhodla som sa a 11.9. idem na prijimacky, tak Vas potom budem informovat. Vybrala som si verejnu spravu.
giuseppe, tak to ta obdivujem teda, ja tiez poskulujem po medicine, a mozno ked dokoncim tuto vysku, tak bud doktorat, alebo medicina, len neviem ci na tu medicinu budem mat guraz este....fakt super....
a janula, uricte to skus, u nas studuju externe aj starsi ako ty....raz sme s nimi mali skusku, tak som sa nasmiala, lebo ked som videla tetusky v babkinom veku ako vytahuju tahaky, tak som mala dost :D. takze to urcite skus, na skodu ti to nebude, budes mat zo seba lepsi pocit, vela noveho sa dozvies, a mozno ti to fakt pomoze aj v zamestnani....drzim prsty
ja mam sice 24 a studujem extermen, v triede som najmladsia
mame spoluziakov hlavne medzi 35-45, jeden ma dokonca 49
a im to ide, tesia sa,ze maju zmenu, do skoly si chodia oddychnut od stereotypu a zas sa vratili do studentskych cias
trosku zaviedli do skoly taku uctu k ucitelom, co sa uz dnes vytraca
su fajn spoluziaci, a tesia sa z toho, ze zas maju kopu priatelov
Ahoj, v externej forme bezne studuju ludia aj v Tvojom veku. U nas sme mali vacsinou ludi po 40 -tke, mladsi( menej ako 30 sme boli asi iba desiati zo 45 studentov). A ake stare kolena, ja som sa este po tejto VS prihlasil v 30-tke na medicinu , vyzeram medzi spoluziakmi trocha ako ,, dochodca,, ale stoji to zato a vobec nelutujem.
Dakujem Vam pekne za prispevky aj podporu, tak ja do toho teda idem! Risknem tych 5 rokov a ked nie, nic sa nestane, aspon sa dostanem do noveho kolektivu a pridem na ine myslienky.
Dam si tu verejnu spravu - www.vip-vs.sk
Janula, urcite ano :).
Dnes sa sice nevedia s VS uplatnit ani mladi ludia a navyse castokrat su zeny vekovo obmedzovane, vrrr, ale nikdy nemozes vediet, kedy sa ti zijde!
42 je super vek, ziadne stare kolena, neboj sa ani toho, ze ti nebude palit, alebo ze si uz vysla zo skolskych kolaji, lebo uvidis, ze sa do toho dostanes spat!!
Necitala som sice vsetky prispevky, ale spominas, ze mas rodinu... Kolko rokov maju tvoje deti? Mozno ked su uz samostatnejsie, tak ti budu vediet aj pomoct s domacnostou, aby tarcha upratovania a inych domacich prac nelezala iba na tvojich pleciach...
A najma ak mas aj sikovnejsieho manzela, ktory ta podpori a nie je ako male babatko, ktore sa nevie ani obsluzit, alebo si nieco ukuchtit...
Drzim palce!!