Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Volluma vlasy v spreji, zahustovac

Shima2

Videla som,ako to predvádzajú v Teleráne:-) Vlasy v spreji obsahujú myslím keratín, ktorý je vlasom vlastný.Striekaním sa prichytáva na vlasy a vytvára sa tak dojem hustejších vlasov. Pokiaľ má človek plešinu,tak sa to nemá načo prichytiť a je to týmpádom neúčinné..aspon tak to hovorila tá pani,čo to tam predvádzala, takže nič pre holohlavcov:-) Vlasy to skutočne zhustilo, ale mám pocit,že na jedno použitie vystriekala pol flašky,tak bohvie na kolko použití to vydrží :-/

NighT_iLLuSioN

Podľa mňa je to len akási farba na plešinu a ak nemáš pleš tak ti vlasy nezhustí ani opticky,, tobôž nie naozaj...

ludva

ako hovori whee_ee, ide o vzyaz nie o liecenie. Co som citala aj na ich stranke volluma, tak by malo ist doslova o "vlasy v spreji" ktore sa prichytia na uz existujuce a vytvoria objem. Myslim ze to bude asi nieco ako ked sa vlasy natupiruju, ale toto by malo mat ovela lepsi efekt. Ja sa chystam to vyskusat, inak to asi nezistim ci to funguje

whee_ee

mnamka, ono to len kamufluje riedke vlasy a opticky zhusťuje :) to nie je aktivátor ani nič také a vyzerá to prirodzene atď, funguje to na akomsi princípe látky podobnej vlasom alebo ako, neviem, ja mám tiež husté vlasy, tak som neskúšala :)

mnamka257

ja osobne som tento výrobok neskúšala, pretože mám vďakabohu husté vlasy,ale ja osobne si myslím, že pokiaľ si sa anrodila s určitým počtom vlasových korienkov, tak s takým počtom aj zomrieš. Bolo by iné, keby ti vlasy z nejakeho dovodu vypadali, ale pokial mas prirodzene taketo vlasy, tak o tom pochybujem.Radsej vraz peniaze do spravneho stylingu. Dobre rady na vlasove stylingy najdes na tomto blogu a pokial sa spytas autorky, urcite ti pomoze.tu je adresa toho blogu: www.girls-life-br.blogspot.com