Praháňadlá a chudnutie

Príspevok v téme: Praháňadlá a chudnutie
silvus28

Hneď na začiatku sa priznám - mám PPP a zaujíma ma, prečo niekde píšu, že preháňadlami sa dá schudnúť a niekde že nie? Ja sama mám v okolí hneď niekoľko dievčat, ktoré dosť schudli a berú laxatíva...ale na druhej strane, preháňadlá pôsobia až v hrubom čreve, kde je už všetka strava strávená a živiny vstrebané, tak kde je potom pravda? Môže to byť tak, že to váha len preto ukazuje menej, že sa človek dobre a veľa vys..rie?
ď.

za8icka

s prehanadiel sa chudne to je pravda, ale pokial sa cielene prejedas a spoliehas sa na to ze "vsak si vezmem prehanadla a vsetko je ok" tak to tak nefunguje. Ale zase neodporucam pretoze je to jednak navykove a za druhe, ak beries "chemicke" prehanadla, cize kvapky z lekarne, vedie to k zlihaniu criev a niekde davali ze az k rakovine - zvysuje sa riziko teda. Pokial ide o caje ako senny list atd. tak zleniveju ti creva a normalne uz na vecko len tazko pojdes a budes nafuknuta a bude ta boliet brucho. A kym sa ti creva daju do poriadku, trva to riadne dlho. Takze neskusaj radsej ani jedno ani druhe. Velmi rychlo sa da do toho spadnut. Ver mi. Toto vsetko nemam nastudovane, ale bohuzial odzite...

Biorezonanci

Odporucam chudnut Biorezonancnou terapiou!Za 10 tyzdnov som schudol 18 KG !Teraz v terapii pokracujem v mesacnych intervaloch a schudol som dalsich 9,5KG za 2 mesiace.Celkom Som uz schudol 26,5 KG zo 145KG !!! H U R AAAAAAAAAAAA !Mam z toho ohromnu radost.Moj ciel je 100 KG !

joni_

ci sa z prehanadla chudne neviem, ale caste pouzivanie prehanadla moze viest k navyku a tvoje creva uz nebudu vediet samostatne pracovat, ja by som to neriskovala, chudnut sa da ovela zdravsimi sposobmi

paradajka

... uziva niekto Fenolax? Ja si ho sem tam dam, ked sa moc prejem...aj ked viem,ze to nie je dobre... podla mna sa prehanadlami chudne, ale nie je dobre ich uzivat...vacsina z nich su navykove...