Len káva, jablká a jogurty

Príspevok v téme: Len káva, jablká a jogurty
silvus28

Súrne potrebujem zhodiť do 2 týždňov aspoň 4-5 kíl, dosiahnem to takouto diétou?:
Denne budem jesť len 2 biele nízkotučné jogurty, 4 jablká ale aj kávu s mliekom bez cukru, lebo tej sa nechcem vzdať...a samozrejme piť veľa vody a nesladených čajov...ja viem že to nie je moc zdravé, ale bude to len na krátku dobu, takže mi to neublíži...Koľko môžem takto zhodiť za dva týždne?
Thank you

jajaja99

v prvom rade rob nieco s tou PPP, lebo zle skoncis. a ze bude to na kratku dobu....tomu tak verim po teme o prehanadlach. sa spamataj dievca...

TrainingBoy

Ano, je lepsie chudnut postupne, ale chce schudnut rychlo za kratky cas, tak som jej povedal ako to dosiahnut, btw ked to nerobis stale tak ta to nezabije.

TrainingBoy

Alebo skus sacharidove vlny, to nie je nezdrave ako CKD kde do seba pchas plno mastnych veci. Trvalo udrzatelne to je pokial sa nebudes prejedat, ale bez pohybu sotva zhodis kilo za 2 tyzdne. BTW v tej strave ti chybaju bielkoviny, ale ako som hovoril, sacharidove vlny.

wonderbra

nezhodis nic, lebo to nevydrzis. mozno sa budes drzat maximalne prve tri dni a potom budes strasne hladna a napchas sa vsetkym, co bude poruke.
ak chces rychlo schudnut, nastuduj si Atkinsovu dietu alebo CKD. nie je to zdrava strava, ale schudnes a treba to dodrziavat presne.

watermelon

ak takto aj nieco zhodis, nebude to tuk a hned to priberies spat, po prve chudne sa pomaly ak ma prist ten spravny efekt a chudne sa zdravou stravou a cvicenim, co ty nerobis ani jedno