Zvýšenie hormónov

draci_zub

Kôli predstave o tvojej váhe, by sa zišlo ešte akú máš výšku, hrúbku tuku na bruchu (prehneš a stlačíš kožu prstami), prípadne miery.

draci_zub

Koľko máš teraz kíl? Čo ješ/neješ? Aké iné zdravotné problémy máš? Koľko máš rokov? Aké tabletky si brala a berieš?... Napíš toho viac

Hormonálka

Schudla som kvôli cvičeniu. Len som chcela začať zdravšie žiť, jesť zdravo tak som začala cvičiť a obmedzila sa v jedení niektorých jedál avšak som to trochu prehnala a dosť čo som vtedy bola chudá, schudla som ďalších 5 kíl. Automaticky mi odišiel aj menzes!

Hormonálka

Gynekológ mi poradil, že kvôli náhlemu schudnutiu mám problémy s menštruačným cyklom. Dosť som schudla preto ma ešte neposiela na žiadne iné vyšetrenia, vraj mám skúsiť pribrať naspäť tie zhodené kilá a možno sa mi to upraví samo. Mám totiť niektorých hormónov dosť málo. Tak ma napadlo či nie je náhodou niečo čo by mi aj k tomu dopomohlo.

draci_zub

A gynekológ ti to prečo neporadil a nevysvetlil? To máme my nevzdelaní bez toho abi si podrobne popísala svoj problém len tak sfleku napísať riešenie? A keď náhodou napíšem jednu z pravdepodobných príčin tak mi tu ešte ktosi vynadá?