Ahojte,mam len 16 rokov,ustavične sa hadam s mamou. V poslednej dobe som aj agresivna,naladova,stale nadavam,aj ked sa snazim kontrolovať prasknu mi nervy. Nie som ako tie ostatne baby v mojom veku,ale trocha sa im podobam,mnohymi pubertiackymi hlaskami (niekedy)
uvazovanim a tak....no ide o to že radsej zostavam doma,aby mama nemala dovod mat nervy na mna,snazim sa pomahať a tak,,lenže vždy to speje k hadke
u nas doma je len krik,a ja to tu nevladzem vydržať....brat ma bije rovnako agresivne,ako bil otec mamu ked som bola mala....vždy je to len o tom istom každy den,niekedy je kludnejšie,niekedy je strasne zle,,,hambim sa...neviem čo dalej,,nedokažeme sa normalne porozpravat :((( mama mi nevie v ničom poradiť,nevie sa s nami porozpravat,nechce :(
otca nezaujmam,,,a po bratovi mam monokle pod ocami,škrabance na rukach,rozbitu peru a tak (vždy si zato možem podla mamy:( )
vela raz som si hovorila že sa zabijem,držala som nož v rukach,žiletku,,ale medokazala som,život je cenny,aj ked nestoji za nič :(
vela ludom som sa zdoverila,no nijak to nepomohlo,chapem,neziju s nami,nevidia do veci,,,ale teraz vas prosim :(( poradte mi ak mozete