Pred casom som zistil,ze moj otec je homosexual.Od tej doby dost rozmyslam a BOJIM sa ci niesom aj ja.Nemozem povedat,ze ma chlapci pritahuju,ani ze sa mi pacia.Sem tam si sice poviem,hm,no tak potom chalanovi baby letia.Rozmyslam,ze ci si takym "strachom"casom nesposobim to,ze nim fakt budem.Ako to mam vyriesit?
Ked je moj otec HOMOSEXUAL,mozem byt aj ja?:(((
je to normalna myslienka normalneho chalana, carmelo. aj mna by napadla, a chcela by som sa informovat,co si o tom mysllia ini...hovori sa ze vsetci ludia vsetko vedia. takze to je od povahy,ci sa niekto spyta,ci nie, a nie od toho, ci ma k tomu-homosexualite sklon alebo nie. naozaj si z toho nerob hlavu. si normalny, pacia sa ti baby,ako pises, a kym si nevedel,co je otec, tak ta to ani nenapadlo. si zdravy chalan,ktory ma rad zeny.a bodka ;oD
myslite,ze tato moja reakcia,teda obavy,su prirodzene,zeby sa takto bal hocikto iny?
o pricinach homosexuality sa viem velmi malo a ani sa nevie ci je dedicna, ale prvadepdobne nie. Boli robene nejake pokusy na myslim ovciach ohladom homosexuality, resp. homosexulanych baranov, a zistili nejake rozdiely v mozgu...ale to su len vyskumy...teoreticky do budcna bude mozno schopnost odhalit homosexualitu uz pred narodenim...
sposobis,ak si to zacnes namyslat a zacnes si vsimat muzov a zaoberat sa takymi myslienkami.pretoze homosom sa moze clovek aj stat. takze zacni sa zameriavat na zeny ako doteraz a bude dobre.ak by si si zacal teraz pozerat taky material,tak by sa to casom pre teba stalo normalne,a dokonca by si to mohol skusat...a sex je sex,pudy su pudy a cim si budes nasakovat myslenie,to ti bude normalne.
Ako,ja viem,ze to nemoze byt dedicne,len nesposobim si takymto rozmyslanim,nechceny efekt?
Nemyslím si že homosexualita je dedičná.
nimi sa aj stavaju,napr.vo vazeni ked boli,tak po rokoch ako vysli boli z nich homosi lebo nemali navyber.
naozaj to vobec nie je tak,ze ak bol otec,tak budes aj ty. minule som pocuvala statistiku,presne tam to bolo rozoberane a vraj je pravdepodobnost ovela mensia ako naopak. takze nemaj strach.ja som baba a tiez si obcas vsimnem inu a poviem si: ta je fakt pekna,na nu musia chalani letiet.dokonca su typi dievcat na ktore by som dokazala cumiet aj hodinu,lebo sa mi vyzorovo pacia. ale to je vsetko.vobec ma nepritahuju...tomu sa hovori zmysel pre estetiku..vo vyzore.
nezamýšľaj sa nad tým, musíš sa s tým zmieriť. homosexuálmi sa chlapi rodia, u niektorych to prepukne pozdejšie alebo sa tomu vytrvalo brania. ži kludne svoj život, teraz máš v hlave priveľa otázok. bude to dobré neboj sa