Mudr.Kamil Jurkovič

lieč.SATO

Potrebujem zareagovať na liečbu chorého organizmu prípravkom chlornanom vápenatým.Ja som ho užíval pri neuropatii a behom troch týždňov sa mi zmenil zdravotný stav o 7O% k lepšiemu.Opuchy a bolesti ustúpili.Gazdiná si popálila pravú ruku horúcim olejom.Ihneď som aplikoval MMS1 a verte že na ruke sa neobjavil žiaden pluzgier a ani sčervenanie.Je to dobrý výmysel tejto doby a vrelo ho odporúčam.

draci_zub

RNG: Dakujem, pozriem sa na tvoje stranky. Poslem ti peniaze ak chces a urob aspon niekolko 100 kg zasoby MMS2.

RNG

Draci zub, na tomto fore nemozem uvadzat ziadne zdroje na doplnky, povazuje sa to za reklamu.
Ale mozes ich najst na Google.com alebo v mojich prispevkoch na rng.nazory.eu pod temou enzymi, zamorenie a podobne.
Dost na nejaky cas, privela tu travim casu, ktoreho nemam nazvys.

RNG

Ta cena je hrozna!!!.
Chlorove vapno(quick, shock, calcium hypochlorite)) sa kupuje v kvantitach asi 6 x 1 libra obvykle pre mensie domace bazeny aj ta najlepsia kvalita(73%Ca(ClO)2 tj lepsia, nez pouziva Jim Hubble) ).
Na Google.com najdes plno predajcov, napr jeden z nich predava 6 jedno librovych balickov ze 27 dolarov.
Vo velkom je to este lacnejsie, az pod 3 dolare za libru(454 gramov).
Takze je to velmi vazna hrozba pre farmaceutov, ktori sa asi budu snazit tento produkt z trhu co najrychlejsie zlikvidovat.Nebude to vsak lahke, lebo dopyt po mom bude, majitelov malych bazenov v USA su miliony.
Ale miesto oxidacnych chlorovych zlucenin mozu pouzivat priamo chlor, brom alebo jod, pripadne najnovsie generatory s dezinfekciou ultrafialovou a koloidnym striebrom.
Ja sa veru pre istotu tym chlorovym vapnom zasobim, keby som ho nahodou potreboval a stiahli by ho z trhu.

RNG

Ja by som sa radsej na MMS a ine silne oxidacne cinitele(peroxid vodika, ozon...) nevyjadroval, lebo sa jedna o silne chemikalie, nie o doplnky potravy. Ale dosahuju s nimi take uzasne vysledky, ze mi neda ich aspon spomenut.
Chlornan vapenaty ale poznam uz z detstva ako dezinfekciu bazenov a sprch, kde aj pri hroznom mnozstve ludi sa neprenasali v bazenoch nakazy, napriek uplne kalnej spinavej vode, kde kal a spina boli z ludskych tiel. A pamatam sa, ze sa mi dostala ta voda aj do oci, aj ust, ked sme sa ako decka potapali, obcas sme si aj glgli vody a predsa sma neochoreli.
Takze aj sa sa radim medzi "veriacich" na ten "zazrak"(Miracle Mineral Supplement) hoci som ho este nemal moznost vnutorne pouzit, lebo zatial som vsetky neduhy vedel adresovat beznymi potravinovymi doplnkami , ktore su na trhu uz aspon 10 rokov, tj masove pouzivane a zname.
Keby som ale narazil na nieco velmi vazne, ako rakovina, veru by som nezavahal! Teda ja osobne.
Velmi pravdepodobne to ale aj tak vyskusam v blizkej buducnosti na sebe, lebo som nesmierne zvedavy tvor a clovek nikdy nevie, ake mikroby alebo parazity mu v tele basuju "potichu"

draci_zub

ninka255: Mala by si celý liečebný postup prediskutovať s RNG-om, alebo ešte radšej so serióznym lekárom. Ani C-čko sa nedávkuje hocijak. A môže tam byť kopa komplikácií.

draci_zub

RNG: Ďakujem za správne dávkovanie. Nezaoberal som sa tým, len som to uviedol pre inšpiráciu. Už budem múdrejší.

draci_zub

ninka255:

MMS2, alebo chlornan vápenatý, je prostriedok na čistenie bazénov: detox.uforum.sk

V DM drogérii dostať C a sodu. MMS2 som ešte nekupoval, len predpokladam ze ju dostat v drogerii. Ak zistis kde sa da kupit, daj vediet.

Najčítanejšie články