Mám 35 rokov som muž a asi tri mesiace nemám chuť na sex. Chcel by som vedieť čo sa deje a ako z toho von.
Sexuálny nezáujem
no ved ale my sme toto zazili ale pred 3 mesiacmi?..neviem presne a nepripada mi to ze by to robil nasilu to vôbec... ale ked neviem teraz si ma zaskocila...a co mal druhu alebo tak???
Lola3 ja netvrdim ze si nanho nahucala ved dobre citaj co pisem.Len si myslim ze pokial si nenasla pricinu nezaujmu tak sa nic nevyriesilo.Poviem ti to z vlasnej skusenosti, moj priatel mal tiez take obdobie a vkuse tvrdil ze nevie cim to je az mi to napokon predsalen povedal.Mozno ta necche ranit tak nepovie pravdu.Nemusis sa tu hned vulgarne vyjadrovat ked ti clovek chce len poradit.Ja z vlastnej skusenosti viem ze treba najst pricinu lebo najskor sa partner bude nutit len aby ta nesklamal ale takto donekonecna nevydrzi.
podla m,na katika88 ludia co chcu zabrdat tu nemaju co robit...co si myslis ze som nanho nahucala a hned ma po...al alebo co??? ved samozrejme ze sme sa o tom rozpravali lenze on nevedel cim to je...
Lola3 ta ver tomu ze to bolo nasilu len aby ti vyhovel ale myslim si ze lepsie by bolo keby si sa snazila zistit pricinu nezaujmu a nemyslela len na svoje potreby.
tak nemyslim zas doslovne ze som nanho hucala...tak ale porozpravali sme sa o tom som mu povedala ze som z toho smutna a vyhovel mi ci to bolo nasilo ... mozno ano ...ale preslo ho to...
lola3, to je sice zaujimavy sposob ako prinutit partnera k tomu do coho momentalne nema chut, ale chcem sa spytat ci si si ista, ze ti tvoj partner nevyhovuje teraz len preto, ze sa boji, ze zas trosku nahukas...?
moj priatel mal takyto nezaujem a pomohlo mu ked som nanho troska nakricala:Dtakze skus pomoc hladat u priatelky...
Kamil a nie si nahodou prepracovany alebo nemas nejake depresie ci ine psychicke problemy?