Nervozita a podráždenosť

Onn

lost- mam proste pernamentny nepokoj na par hodinn denne sa citim tak v pohode

A nevladzem riesit tazke situacie , proste bije mi srdce , trasiem sa , ja proste nevladzem uplne , uz ani riesit tie veci

Well

Hmm.............natrafil si na blbu psychiatricku......
Mal si to najskor riesit so psychologickou a nie sa rovno hodit niekomu kto nema sajnu o tvojom zivote a diagnozu nastavi za 5 minut a predpise nieco.

lost

No drogy ako take mozu byt odpovedou... lenze potom by sa jednalo o "nie vlastnu" mysel.. neviem-neskusal som, ale ludia co uzivau nie najmaksie drogy mi to hovorili.. a je to celkom zvlastne, lebo v niecom maju aj pravdu.. ale zase, to by bolo asi priliz jednoduche :)

Onn

Well bol som na psychiatrii ,kde ma ccheli silou mocou nadrogovat , nastzastie som sa spametal , psychologicka mi povedala viacmenej to co ja viem , takze aj s nou som skoncil ...aao jasne chyba mi spraznena dusa

Well

Onn- mam pocit,ze si trafil do cierneho s tou depresiou........
Opisujes velmi zvlastne svoj pocit....
Nikdy si nehladal pooc u niekoho?? Nemas chut sa s niekym porozpravat o problemoch a tak?
Viem......mozno sa ti to zda trapne,ale v skutocnosti ma to pozitivum pre psychiku.

ONN

lost to vsetko su veci , ktore ovladam ,ale dakujem ..niekedy sa pytam sam seba , ci clovek musi naozaj drogovat ,aby mohol fungovat zdravo