Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môže ma takú vôbec milovať?

Príspevok v téme: Môže ma takú vôbec milovať?
Mozziillaa

ahojte, mám 22 rokov a už takmer 4ročný vzťah, samozrejme s istými problémami ako každý iný. Nikdy som však v nich nehľadala príčinu, či dôvod na rozchod, ako iné, prevažne vzťahy medzi "pubertiakmi". Stále som ich brala ako výzvu niečo zmeniť, ísť k lepšiemu,.. Čas však so sebou prináša i také problémy, s ktorými ťažko zápasiť a narúša to i relatívne dobrý vzťah, a samozrejme i všetky ostatné oblasti vrátane sexuálneho života.

Nikdy som sa nezaoberala zovňajškom človeka, lebo to je len pozlátko, alebo schránka, v ktorej sa skrýva sám človek vo svojej podstate, jeho povaha, všetky črty pre ktoré ho či už milujeme, alebo nenávidíme. Riadila som sa tým aj pri výbere partnera-aj keď čas urobí s človekom svoje. Ak ide o mňa, a v tom spočíva aj môj problém, blízki, ktorí ma poznajú vedia, že som chudá. Mám 160/45kg. Stačilo by pribrať na 50kg. No nejde to ani keby som len čisto slaninu jedla. Robila som už čokoľvek, ani Hormonálna antikoncepcia nepomohla (pritom bola dosť silná). Mám to geneticky dané a preto s tým zázraky asi nespravím. Vo všeobecnosti som to nikdy výrazne neriešila, no prišiel vzťah, za ním ďalší (terajší), a mňa to čím ďalej tým viac trápi.

Priateľ mi čoraz častejšie začína vykrikovať aká som chudá, vychrtlá a podobne. Eventuálne sa to premieta aj do ďalších oblastí, vrátane sexuálneho života. Ten máme asi tak raz, dvakrát za mesiac :( Skúšala som všetko možné, ... tak som postupne nadobudla pocit, že priateľa nepriťahujem - a to ma strašne bolí :( každý večer zaspávam pri ňom s túžbou sa s ním milovať - ako každá zdravá žena, aj keď by to bolo bez sexu, ale aspoň cítiť že ma bozkáva, resp. že ho telesne cítim blízko pri sebe, v objatí,...Aj keď sme už dlhšie spolu, stále ho rovnako milujem :( ... nič z toho už 2 roky nie je (sexuálne žijeme 3r.). Trošku ťažko sa mi o tom rozpráva, lebo som relatívne konzervatívny typ človeka, ale to zúfalstvo ma už doviedlo aspoň tu napísať a vyjadriť svoje pocity. Uvažujem aj nad tým či ma ešte vôbec miluje,... veď možno prečo by aj vôbec mal :-(

A pritom nechcem tak veľa :( Túžim len zdravo vyzerať, nepotrebujem postavu modelky, či inej hviezdy, mohla by som mať aj nejaké kilá naviac, mne by to vôbec nevadilo,...chcem byť len normálna ako každá iná a konečne zažiť pocit, že niekto po mne aspoň trošinku túži... :(

Mozziillaa

anjelik :) ...zase vsetko neobleciem, mam radikalny problem s nohavicami, kazde skracujem o min. 10 cm,.. a to aj ked ich meriam k opätkom. Vrchné oblečenie podľa mna na mne vysí, lebo práve to je to kritické miesto,... pozitívum vo veci obliekania teda nevidím.

anjelik9

ved vravím nech si ta vezme na týžden na prazdniny a nech ti šefkuchara robi =) ked ti neveri že ješ ale mas zase vyhodu že všetko oblečieš =)

zelenoočko

Mozziila ak si po fyzickej stránke fit, tak postavu by som neriešila. Akurát som čítala ten tvoj opis, aj ja som na hrudníku chudá, nejaké kozy mám a aj dobre vyzerám na fotkách (na takých erotických :-) ), tiež som začala trochu cvičiť, hlavne tie vrchné partie a dosť rýchlo mi ruky spevneli a trošku akoby rozšírili ramená. Neviem či poznáš cvičenie Cindy Crawford - ona má také silové cvičenia. Na ruky cvičievam s kilovými činkami to čo ona precvičuje. Myslím, že nám chudým, aspoň čo som vypozorovala sa rýchlejšie tie svaly "vyrysujú". A nepriberiem ani po pôrode, moja mama rodila 4x a je štíhla. Budem vyzerať ako pavúk. Neviem ako ty, ja si myslím, že mám taký rýchly metabolizmus. Som stále hladná. Tiež si myslím, že to nie je o tvojej postave, ale riešiť by si mala niečo iné.

zelenoočko

No ja mám 167 a 48 kg a nevyzerám nezdravo. Som chudá, ale nohy, zadok v pohode, len hore by som potrebovala viac podkožného tuku :-) Ale pre chlapov som sexi. Nie pre všetkých samozrejme, ale ja počúvam to čo ty od priateľa od žien. Takáto som od puberty, tiež jem všetko, mama je štíhla. Ale ty máš partnerský problém a pravdu ti poviem, že ak by mi toto partner povedal asi by som sa poberala. Musíš sa mať rada taká aká si, ja keď sa vyzlečiem pred zrkadlom tak sa páčim sama sebe a takto by ťa mal brať aj priateľ.

Mozziillaa

no, čo sa rozchodu týka, už viac krát som to navrhla ja (nie že ja som na to mala dôvod, ale skôr preto, aby som to jemu uľahčila) a nechcel, dokonca raz si chcel i niečo urobiť. Čo sa jeho postavy týka, ak by som to mala objasniť, on je svojím spôsobom tiež trochu chudý - vizuálne, ale zase má trochu vyrysovanú postavu, nakoľko sa aktívne venuje športu a to aj štúdiom. No mne tá jeho chudosť nikdy nevadila - stačilo že som sa pozrela na seba. Svoj problém s postavou nechcem riešiť len kvôli nemu, ale i kvôli sebe, v takejto koži sa necítim príjemne. Písala som o tom nižšie. Proste na svoj vek vyzerám ako dieťa, doslova :( . Jediné čo mám kvázi normálne je zadok, väčší. Resp. dolné partie (možno vyoblené vďaka HAK - tá zvykne mierne zaobliť boky). A to je všetko. Prsia malé (také 1-2). Najviac chudá som na rukách a hrudníku. A to si myslím že je najťažšie ovplyvniť. Už som premýšlala, či nezájdem za dietologičkou ohľadom naordinovania správnej stravy - lebo teraz skutočne jem všetko, čo mi príde pod zub.

jaja:)

ja mam 165 cm a 46 kg no tak mozno som natom rovnako..ja svojho priatela milujem a on miluje mna a vobec mu nezalezi natom ci som chuda ci tlsta...vies mozno by mu stacilo len trochu sa viac upravit a daj si dobry parfem lebo ten robi svoje divy heh...
ale myslim si na druhej strane ze chlap ktory ta nemiluje taku aka si nestoji zato

watermelon

podla mna dokonca sa tak sprava preto, lebo on nedokaze urobit koniec, ale chce ta prinutit aby si mu dala kopacky.
post a zdrava strava a posilnovanie ti naozaj pomozu s metabolizmom... mas ho zrejme velmi zrychleny, treba ho spomalit, na to je jedna dobra metoda. striedat niekolkohodinove posty s jedlom.

.titus

Mozziillaa: sama hovoris, ze si neriesila zovnajsok a on ti naznacuje ze si chuda... on to zjavne riesi, potom budes zase prenho tucna atd...

rozumiem ti

teraz " riesite ", ze ste prilis chude. a o par rokov a po par detoch budete zas " riesit ", ze ste moc pribrate. toto nema konca, furt to iste, furt o tom istom.... stravujte sa zdravo, s mierou vo vsetkom a priroda si uz poradi sama. a chciet nieco, na co nemas - ci uz predispozicie, alebo schopnosti - je blbost, na ktoru doplatite len sami. no, ale toto ste asi nechceli pocut :)

doubledog

podla mna jedina rozumna moznost pribrat a ziskat nejake pekne tvary tela je posilnovanie.

a training boy to vystihol:
"cvicenie by ti mohlo napravit metabolizmus a neuveritelne zlepsit chut do jedla"

len doplnim, ze chut do jedla chudi ludia aj celkom maju.
ale chyba im schopnost to jedlo nejak spracovat.
no a prave o to sa postara cvicenie.