aky darcek na 50 pre zenu

crestee

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na darcik.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)

zuzenn9

cenovo to nevychádza sice, ale možno niekoho inšpirujem. Ja som kúpila tete na 50tku nedávno hodinky na 24time.sk

dobra vila

Hmm, skusim porozmyslat, ale myslim, ze za tych 50 rokov urcite nazbierala kopu hluposti :D, takze jej skus kupit nieco prakticke a vyuzitelne (nakupna poukazka?:D)...ja osobne strasne nemam rada tzv. "chytace prachu", takze u mna by take veci moc nevyhravali...aj ked nieco pekne originalne iste ano :).
Ten vonny olej je podla mna senzi napad... + taky ten odparovac k tomu, to ti sa ti v pohodke zmesti do tych penazi. Je taka super vona ze "antistres", neviem vsak kto to vyraba a to ked nakvapkas do tej sviecky s odparovacom, mmmmm...vazne skvele antistresove...
Ja som za kazdy zart aj detinske vecicky, ale Kamasutru jej, prosim, nekupuj :D. Preboha, ved ma 50 rokov, nie 20, aby teraz zacinala byt zasvatena do intimnych tajomstiev, omg :D. Ved to je uz zena pomaly v menopauze, kde sa jej zacinaju problemy, naladovost a ine gyn.problemy (ze to tu nemusim rozoberat :D), takze neviem, ci by si ju s tou kamasutrou potesil/a... taka zena by uz mozno aj klud od sexu chcela mat, heh).
A inac, nechces sa jej spytat, nech ti vnukne nejake napady? Trebars, ked ma rada ludovky, ciganske pesnicky atd hocijaky zaner...tak CD. Alebo jej daj spravit taky klasicky kosicek...a ani na to nemusis pouzit kosicek, ale ozdobny sacok a naplnis ho vselicim :) kava, sladkosti, nejaky alkohol, slane, bonboniera... porozmyslam este :P

kafe

čo také vonné oleje (čo sa dajú odparovať)? Peknú sviečku, nejaký kameň (spýtaj sa tety akú farbu má rada a riskni to, kúp jej nejaký "balvan" :)

AdamKrt

Ak ma teta pocitac, ci notebook. Mozno by ocenila USB flash disk /klucenku/ na uchovavanie dat.

Alebo USB TV Tuner pre sledovanie TV na notebooku...

AdamKrt

Zalezi, co ju zaujima......

Ak nemate problem nieco vtipne, ci pikantnejsie, tak napr. co taka Kamasutra ? :)
www.martinus.sk

Alebo nejaka kniha podla oblasti zaujmov...

Ak niekto rad kuchti, tak napr. keramicky noz.