Ahoj,poradi mi niekto ako sa da normalne pribrat? Dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrat?
Dobry je PIKOVIT Má veľa vitáminov a deti ho majú radi Možno ten Ti pomôže pribrať.
moon-driver.presne tak ako vravis.uz nejaku tu dobu robim tak, ze ju nenutim do jedla a tak si aj popita sama kedy chce.
nathalie..... "PERITOL" sirup je sice mozne davat detom od 2och rokov, ale zda sa mi to naozaj ako posledne riesenie. Niekedy ti obvodaci predpisu to najjednoduchsie aby mali pokoj a vybavili dalsieho pacienta. Verim, ze existuje aj ine riesenie ako napchavat dieta chemiou
moon-driver, dik za informacie, fakt som to nevedela mne to predpisovala decka lekarka uz vela krat a stale kvoli nechutenstvu, no dobre ze viem nabuduce sa jej opytam na vsetko oklo toho sirupu, mam nervy ze co dokazu lekari predpisat len aby zarobili.pa
pre nina123
ahoj nina.diky za kazdu radu. skusim všetko ale ked ja obedujem v skole a tam si nemam kde ľahnut ale skusim to pr veceri.a kolko si ty pribrala?mas niaku specialnu dietu?
ja mam velmi chude ruky ale aj tam mam
v pase 60cm.chodim aj ku gastroentorologičke a zistila ze mam viacej kyseliny v zalutku.
tak potom este odpis.ahoj
a dakujem aj ostatnym ze mi poradili.
mna to trapi tak isto, pri vyske 163cm vazim asi 47 kg za posledny rok som sxudla asi z 50 kil a netusim preco, nebol to umysel, stravujem sa rovnako, zdravo, takmer ziadne sladkosti, dokonca kombinujem maso a zemiaky (co sa neodporuca pri dietach)... jem radsej menej a castejsie, dufam ze vyelsdok sa dostavi co najskor :)
siss ja mam 13 a som chuda vazim 37 kg myslite ze je to malo? siss odpis mi ja som citala ze po obede si mas lahnut na lavy bok aspon na30minut a mne to pomohlo fakt
nathalie...... Peritol je skor posledne riesenie, ked zlyhali ostatne. Skor je urceny na liecbu anorexie a DIETATU BY SOM HO URCITE NEDAVAL!!!
.
Tu su indikacie Peitolu a ako sama vidis, zvysenie chuti do jedla, je az posledna indikacia: Alergická a vazomotorická rýma, alergická konjunktivitida, alergická urtikarie a angioedém, při léčbě anafylaktických reakcí jako doplněk adrenalinu a ostatních standardních opatření, kterými byl zvládnut akutní projev. Profylaxe a léčba vaskulárně podmíněných bolestí hlavy včetně migrenózních. Anorexie různého původu a kachektické stavy.
ja davam dcerke peritol sirup ten dava chut do jedla.aj ja by som mala pribrat 1-2 kg, tak si z toho sirupu aj dam potom jem a jem vsetko ale niekde sa to zo mna vytraca.ani nesportujem takze neviem, stitnu zlazu mam celkom v poriadku trosilinku zvysenu.teraz beriem vitaminy zo zeleneho jacmena a ten tiez prospieva na chut do jedla, popritom odburava skodliviny a dodava vitaminy.je to lepsie ako peritol lebo je na prirodnej baze.
agent + siss .....skuste pocas dna jest castejsie, ale v malom mnozstve, kazde dve hodinky nieco zjest :-)
...alebo vyskusajte uzivanie pangaminu...su to vitaminy skupiny B, a tie zlepsuju travenie a zvysuju chut do jedla :-)
.