Ako prekusat prechadzajuci cca 4roc.vztah a jeho ex.?

Príspevok v téme: Ako prekusat prechadzajuci cca 4roc.vztah a jeho ex.?
sweetyi

Zo zaciatku to vyzeralo fain, sice moj terajsi priatel bol s prechadzajucou asi 4 roky, ale to po necelych 2 rokoch sa rozisli, medzitym hladal niekoho ineho, uz vtedy som sa mu pacila a chcel nieco riesit, ale ja som bolo uplne inde.(tak nakoniec sa vratil k byvalej) A Potom ked sme sa opat stretli asi po 2rokoch, sme sa dali nejak.dokopy a on sa s byvalou rozisiel.
Teraz sme spolu asi pol roka, a ja mam pocit, ze ju miloval viac ako ma rad mna. Bola som aj unho, ma vela veci od nej co podostaval, taktiez foto v albume, take zalubene, ze mne sa nato vobec dobre nepozera. Viem, ze ma ma rad, ale citim, ze to nie je take uplne ako ked vas niekto brutal.berie, ze vy ste prenho ta jedina.
Napadne ma, ze co ak sa k nej vrati, napr. Bavia sa spolu stale, ale nie su velmi v kontakte.
Co myslite? Nazory?

Dakujem

niekto

ja sa tiez objimem s kamaratkami to to iste ako ked chlapovi podas ruku ....
chapem ze ti vadi ze stale o nej hovori to by sa nemalo robit ale nemyslim si ze mas dovod na to aby si takto ziarlila

niekto

otras myslim si ze to zbytocne riesis kebyze mas dovod na to aby si ziarlila by ti to predsa nehovoril skus trocha dovery ....

otras

Ty si na tom este velmi dobre. Moj priatel, mi o svojej byvalej stale rozprava, chodi ju navstevovat do prace, vola s nou a pod...A uz som mu milion krat vravela, ako mi to vadi, a aj tak, vzdy mi vravi, ze ju berie ako kamosku, a sestru a pod.A ze sa nemam coho bat. Minule z neho vyliezlo, ze ked sa s nou stretne ze ju objime ako kamosku a aj pri rozluceni ze ju objime. Ale ze on chce len mna, a aj ona ze je rada ze ma mna, a ze on jej rozprava o mne a ona jemu o tych co sa jej pacia. Si asi teraz myslite, ze som blba, ze to s nim neskoncim. Ja to stale riesim, vzdy mu dohovaram, a uz som aj jej napisala, nech mu da pokoj. A som snim 3 mesiace tak este mu to chvilu budem tolerovat. To to nie sme ziadni nastrocni...

niekto

pripada mi to ako typicky pripad zenskej domyslavosti

prilis nad tym rozmyslas a robis z komara somara

skus sa snim otvorene a dospelo bez vycitania porozpravat
druha moznost je ze to nechas tak ....

Lenčaaa

myslim že najlepšie bude, keď sa budeš tvariť že ti na tom nezaleži ... že mu veriš a davaš voľnosť .. pokial ťa to bude dusiť a trapiť skus sa s nim porozpravať a povedať mu že neni na svete jediny a že to prehltneš keď ťa necha ... (čo by sa stať nemalo)a že je to jeho rozhodnutie a nech si uvedomi, čo chce .. a keď chce teba .. nech mysli na teba a nie na plyšakov a rôzne darčeky od nej .. a keby môj chalan mal fotku byvalej v izbe.. fuu asi by som došla tu fotku vymenila za našu a povedala, že ak chce s jej fotku nech si ju necha a da spať, ale nech mne da pokoj a ide za ňou :) teda aspon moj nazor :P