S ktorými vitamínovými tbl. máte dobré skúsenosti vy? Také, po ktorých ste skutočne pocítili pozitívnu zmenu. Dakujem
Vitamínové tabletky na kvalitu vlasov
mne dosť pomohli kapsule panthenol od dr. mullera, dajú sa kúpiť po 30 alebo 60 kapsúl, vlasy sa mi aj dosť prestali mastiť a mala som aj pevnejšie nehty a krajšiu pleť
ked ti nieco fakt pomoze daj vediet aj ja mam problem s vlasmi a uz neviem co s nimi
neskusila som toho vela, len tento capilan, zinok a este jedny tabletky na kvalitu vlasov, len neviem znacku
aha, a kolko si toho uz poskusala okrem capilanu? dufam ze ti pomoze ten revalid alebo viaderm
capilan nula bodov, odskusane
skús si dávat Capillan.
nemam s vlasmi nic katastrofalne, len mi trosku zacali padat. Co nie je nic nemozne, kedze som prisla od mora a slnko spravilo svoje. Chcela by som len nejake vitaminy na celkovu kvalitu vlasov, aby vyzerali pevnejsie, lesklejsie - jednoducho zdravsie
a co mas s vlasami? mne jednu dobu zacali nejak zvlastne padat a pomohla mi 3mesacna kura s Viadermom...
vela ludom pomohol revalid. mne osobne nepomohol ale kamaratka po dobrati tusim trojmesacnej kury spozorovala vyrazne zlepsienie