Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

EVELINE Cosmetics

Anka5

Evelin Cosmetic sa bohužiaľ objavila na ruvzlc.sk to je stránka kde nájdete nebezpečnú kozmetiku. Neviem asi by som sa to bála používať .. vyšie uvedenú stránku si baby sledujte pravidelne, vyhnete sa tak rôznym problémom s pokožkou, kožou.

anna12345678

Ja som si na skúšku kúpila Eveline pleťový krém denný aj nočný (po 2,50e) s kakaom+Q10..krásne voňajú a pleť je po nich krásna.. Vyskúšala som aj Slim 3D (za 4e) na celulitídu a na moje prekvapenie to pomohlo..a podobne aj s kremom na prsia..spevnili sa a zaguľatili.Takže za pár eur dobrá kvalita :) Odporúčam.

lillilili

ja som mala moznost vyskusat par kremov tejto znacky a bola som s nimi spokojna, prijemne vonali, mali lahke zlozenie a plet bola po nich jemna....cize spokojnost za dobru cenu

lewa

S Lirene som ani ja nebola nejak extra spokojna, ale aj vyrobky tie co by som chcela vyskusat u nas nepredavaju. Jedine co je fajn od Lirene je mlieko a aj voda na odlicovanie, hydratujuci gel na umyvanie tvare rada Beauty care onicom, a takisto hydratacna voda rada Beauty care nic moc.

.ja.na.ja.

Ďakujem za radu!AA kozmetika je teda kvalitnejšia?Eveline kozm. je niečo podobné ako Lirene kozm.,lebo s Lirene som nebola až tak spokojná...

bazulienka

je to polska kozmetika, predava sa v drogerkach, no ovela lepsia je aa cosmetics, je liecivejsia ked mas nejaky problem s pletou - sucha, mastna, akne, vyrazne vrasky,.....tu najdes vo vybranych lekarnach /zakladnu ponuku/ alebo potom velky vyber a poradenstvo mas na zdravakrasa.sk a je to tiez polska kozmetika