Objavila som stránku s touto kozmetikou,zaujala ma,zároveň aj ceny...má niekto skúsenosti s touto kozmetikou a dá sa kúpiť v drogériách,či v lekárni???Ďakujem...
EVELINE Cosmetics
Ja som si na skúšku kúpila Eveline pleťový krém denný aj nočný (po 2,50e) s kakaom+Q10..krásne voňajú a pleť je po nich krásna.. Vyskúšala som aj Slim 3D (za 4e) na celulitídu a na moje prekvapenie to pomohlo..a podobne aj s kremom na prsia..spevnili sa a zaguľatili.Takže za pár eur dobrá kvalita :) Odporúčam.
ja som mala moznost vyskusat par kremov tejto znacky a bola som s nimi spokojna, prijemne vonali, mali lahke zlozenie a plet bola po nich jemna....cize spokojnost za dobru cenu
S Lirene som ani ja nebola nejak extra spokojna, ale aj vyrobky tie co by som chcela vyskusat u nas nepredavaju. Jedine co je fajn od Lirene je mlieko a aj voda na odlicovanie, hydratujuci gel na umyvanie tvare rada Beauty care onicom, a takisto hydratacna voda rada Beauty care nic moc.
Ďakujem za radu!AA kozmetika je teda kvalitnejšia?Eveline kozm. je niečo podobné ako Lirene kozm.,lebo s Lirene som nebola až tak spokojná...
je to polska kozmetika, predava sa v drogerkach, no ovela lepsia je aa cosmetics, je liecivejsia ked mas nejaky problem s pletou - sucha, mastna, akne, vyrazne vrasky,.....tu najdes vo vybranych lekarnach /zakladnu ponuku/ alebo potom velky vyber a poradenstvo mas na zdravakrasa.sk a je to tiez polska kozmetika