Ahojte...ma s tymto niekto skusenosti?? som citala, zevraj dobry sposob je pomlety lan (kavova lyzicka) zaliaty vodou a rano nalacno asi 15 min pred jedlom vypit... a to opakovat po dobu 2 tyzdnov... a zase niekde som citala, ze len v kombinacii s tvarohom, lebo lan moze byt skodlivy... a ze sa z neho uvonuje kyanid a ked sa konzumuje tak by sa ma kombinovat s diuretickymi cajmi a tak..hmm..mam chaoz...
detoxikácia ľanovými semienkami
Ahoj. Nahodou, mam skusenost, a tak ti poradim. Lanove semienka obsahuju niekolko cennych latok, ktore pomahaju pri boji s niektorymi parazitmi, hlavne v crevach, a takisto obsahuju esencialne omega-3 mastne kyseliny. Pre zdrave telo tieto kyseliny produkuju bakterie v hrubom creve, takze ich netreba specialne jest, ale pre telo vyvedene z rovnovahy, v ktorom nieje situacia v crevach ukazkova, sa tato produkcia znizuje. V dnesnej dobe ma ukazkovu situaciu v crevach malokto, a ludia nejedia takmer ziadne zdroje omega-3 kyselin, a ked ich nahodou jedia, tak znehodnotene (napr. orechy, alebo rybi tuk, ktore presli tepelnou upravou)
Takze, ovela potrebnejsia vec z lanu, nez latky na detixifikaciu, su omega-3 mastne kyseliny.
Sposob, ktory uvadzas, je ucinny, ale ma jedno velke minus. Latky obsiahnute v semienku riedia krv, a znizuju tlak, a tak ich nemozes zjest vela, inak riskujes zdravotne problemy. Deficit omega-3 kyselin vsak byva vyrazny. Existuje vsak jeden sposob, ako doplnit omega-3 mastne kyseliny rychlo a efektivne, a bez rizika riedenia krvi. Ako si spravne spomenula, cesta vedie cez tvaroh, popripade cez iny mliecny vyrobok, obsahujuci velke mnozstvo sirnych aminokyselin.
Ak mas zaujem preniknut do hlbky tohto problemu, precitaj si tento clanok, a napovie ti viac:
www.wmmagazin.cz