Alergia

watermelon

ak jes surovu stravu teflon nepouzivas, nie? takisto ludia co jedia surovo sa staraju aj o to aby nepili chlorovanu vodu. to je zivotny styl, to nie je len o jedle. jasne ze kupovat ovocie iba v supermarketoch by nebolo dobre. najlepsie je to na trhoch a obmienat zdroje, nie stale u tych istych ludi.
ak sa niekto stravuje surovo a je dostatok uhlohydratov z OVOCIA, vobec sa nemusi obavat pesticidov, telo ma tolko zbrani aby si s nimi poradilo. preboha vies kolko ludi sa tak stravuje? su ludia co jedia viac ako 20 rokov surovu stravu, dokonca jeden co ju je 30 rokov o tom napisal knihu. Niezeby by bol iba jeden. Ved by vsetci z tych pesticidov pomreli. Ale oni su naopak ovela zdravsi ako byvali pocas normalnej strave. Normalnou myslim varenu.
cize vyhovarat sa na pesticidy nie je spravne. navse ved v mase mas same jedy - hormony antibiotika, navyse je povolene krmit dobytok geneticky modifikovanymi organizmami, cize to sa vsetko dostane aj do vyrobkov.
navyse ludia co jedia surovo, si vyvinu silny vztah k prirode a chcu si zadovazit zahradku aby si jedlo pestovali sami.
ked niekto zje co ja viem nad 2500 kalorii z ovocia, ver mi ze aj keby kupoval ovocie iba cisto v supermarketoch ten vit C nazbiera a nemusi kupovat tabletky.
Mam program ktory ti ukazuje kolko si zjedol denne vit a mineralov, lipidov, vsetkeho..., jasne ze ho treba brat s rezervou lebo napr. pomaranc moze mat 0g az 140 g vit C ale z toho sa robi priemer 70.
Tento program mi v poslednych dnoch ukazal taketo davky vit C z mojej stravy:
vcera 828 mg, predvcerom 892 mg, predtym nejakych 700mg, ak by som prijala aj len polovicu z toho co to ukazuje, som na tom dobre a nepotrebujem ziadne tabletky.
skratka stojim si za tym ze alergia je vyliecitelna ako mnoho chorob o ktorych sa tvrdi ze nie su, len aby sa podporoval farmaceuticky priemysel.
hlieny su tvorene prekyslujucou stravou, vsetci ludia ktori presli na surovu stravu (a o ktorych ja viem) a robili ju spravne nemaju hlieny, nemaju sople, nemaju alergie.
candida je vlastne bakteriou ktora sa nachadza prirodzene v kazdom organizme. Tento mikrob sa stravuje cukrom v krvi. Mnozstvo candidy v krvi je urcene mnozstvom jedla ktore poziera cize cukrom v krvi. Ak je uroven cukrov v krvi v normalnom rozmedzi, tak je aj candida v normalnych mnozstvach. Ked cukor opusta nasu krv aby zasoboval vyzivou bunky tela, candida rychlo vymiera. cize funguje na tom principe, ze ak je cukru v krvi vela, aj candidy je vela lebo sa nim zivi - vlastne nam robi dobru sluzbu - ale s hlienmi nema nic spolocne. Dolezite je vsak mnozstvo tukov. Ak je strava cloveka bohata na tuky a teda je uroven tukov stale vysoka v krvi, cukor v krvi ostava ovela dlhsie v krvi, nevie sa z nej uvolnit a toto sposobuje nadbytok candidy v krvi. Cize na vine su tuky v strave. Ten cukor teda zivi kandidu namiesto buniek v tele a nastava unava.
skratka kto sa stravuje surovo ma lepsie predpoklady ze telo bude bojovat efektivnejsie proti jedom z prostredia, lebo ma na to silu, nemusi bojovat proti jedom v strave ako su sol (nepriatel cislo 1), puriny, kys. mocova, anorganicke mineraly, atd...nemusi travit nestravitelne veci, napr. jeden chlieb so syrom lezi ako kamen v zaludku aj do 5 hodin, co sa s nim zaludok pasuje a toto vycerpava telo.
ano verim ze v prostredi je vela jedov, ale vinit stale nieco ine z chorob a neupratat si doma - v tele je podla mna nepsravne.
myslim si ze najskor treba vytvorit telu to spravne prostredie, aby mohlo bojovat so zakernymi jedmi

jajkafr

pridám sa k vašej debate ... alergia sa vyliečiť nedá, ale aby sa zlepšila kvalita života pacienta s alergiou podávajú sa antihistaminiká, čo sú lieky, ktoré potláčajú tvorbu histamínu a tým zmierňujú príznaky alergie... nikto ešte neprišiel nato, ako by sa dala alergia úplne vyliečiť preto sa musí liečiť symptomaticky... rovnako pri astme sa podávajú len kortikoidy, čo sú lieky, ktoré tlmia vzniknutý zápal v dýchacích cestách a tiež bronchodilatanty, ktoré rozšírujú dýchacie cesty, ale samotnú príčinu ochorenia neliečia pretože sa nevie, čo spôsobuje alergie a následne astmu...

levanderka

draci zub sme v takej dobe, ze vsetko okolo nas su jedy a musel by si najst spanilu prirodu niekde v neobjavenej amazonii aby si zil v cistom prostedi bez jedov.mozno tie jedy sposobuju v nasom tele mutaciu buniek a tie nasledne rakovinu, mozno preto je teraz rakovina taka casta, lebo su okolo nas veci, ktore nam skodia. ale to uz neovplyvnime, ak chces fungovat normalne ako ini ludia.

a odbocili sme od temy :)
tak no ako sa tu uz pisalo, lieky na alergiu zmiernuju iba priznaky ale nie samotnu alergiu. nasla som jeden clanok www.bedekerzdravia.sk mozno ti pomoze :)

draci_zub

Z polovodičov sa odparuje berýlium. Týka sa to notebookov ktoré sú na stole. Nemám to preverené, nemal som to spomínať.