Chronický lymfedém

Súvisiaci obsah

vojto14

AHOJ MAM STOU CHOROBOU DOBRE SKUSENOSTI,AK CHCES VEDIET VIAC NAPIS MI IMAIL vojtik42@azet.sk
mam to tiez takze mam skusenosti vela

katkaaa92

ahoj janka...aj moj priatel ma tuto chorobu...je to velmi tazke...nevie sa s tym uplne vysporiadat.nevedela by si nam dat nejake rady ako a co robit aby to lepsie zvladol psychicky? dakujem

jaanka

Ahoj tien.Vidím,že si prejavila obdivuhodný záujem o môj zdrav.problém a všemožne mi chceš pomôcť bližšie spoznať to,čo je a bude pre mňa celoživ.skúmaním.Okrem ochorenia je to aj handicap a preto nechcem dôjsť k štádiu zhoršovania,ba naopak mojou snahou je hľadať spôsob,ako mu uniknúť.Srdečná vďaka,ahoj

jaanka

Ahoj tien.Vrela vdaka za radu a slovnu podporu.Stranka je ozaj ok, chcela som však viac prediskutovať s ludmi, ktorí maju túto Dg a s nou súvisiace problémy,ťažkosti s ktorými sa musíme vysporiadať a naučiť sa s nimi žiť.Všetko dobré ti prajem.

tien

Jannka, skus tuto stranku www.lymfedem.cz je tam toho velmi vela. Nenasla som tam vsak forum, kde by ludia si navzajom pisali o problemoch, ale informacne je to kvalitny web. Drzim Ti palce, aby to nebolo moc zle xxx