...nedávno mi ho diagnostikovali.Rada by som sa dozvedela o ňom viac od ľudí ktorý trpia touto diagnózou..o možnej liečbe resp."prežíváni s ním..",či majú tiež bolest , či pracujú..Ďakujem
Chronický lymfedém
ahoj janka...aj moj priatel ma tuto chorobu...je to velmi tazke...nevie sa s tym uplne vysporiadat.nevedela by si nam dat nejake rady ako a co robit aby to lepsie zvladol psychicky? dakujem
Ahoj tien.Vidím,že si prejavila obdivuhodný záujem o môj zdrav.problém a všemožne mi chceš pomôcť bližšie spoznať to,čo je a bude pre mňa celoživ.skúmaním.Okrem ochorenia je to aj handicap a preto nechcem dôjsť k štádiu zhoršovania,ba naopak mojou snahou je hľadať spôsob,ako mu uniknúť.Srdečná vďaka,ahoj
Ahoj Janka, tak hladam rozne web stranky, ale toto ochorenie je zda sa velmi zriedkave pretoze som toho vela nenasla co ma mrzi. Skus tuto:
Ahoj tien.Vrela vdaka za radu a slovnu podporu.Stranka je ozaj ok, chcela som však viac prediskutovať s ludmi, ktorí maju túto Dg a s nou súvisiace problémy,ťažkosti s ktorými sa musíme vysporiadať a naučiť sa s nimi žiť.Všetko dobré ti prajem.
Jannka, skus tuto stranku www.lymfedem.cz je tam toho velmi vela. Nenasla som tam vsak forum, kde by ludia si navzajom pisali o problemoch, ale informacne je to kvalitny web. Drzim Ti palce, aby to nebolo moc zle xxx
a co je to za choroba, prosim ta? mozes to trochu podrobnejsie opisat?