Manzelovi lekar predpisal litium, vie mi niekto povedat naco to je? (pokusame sa o babo vyse roka...)
Litium?
draci_zub-presne ako pises......iba chemia.
Preto je obzvlast hlupe mysliet si,ze clovek sa z toho dokaze dostat niecim zazracnym ako napriklad homeopatickou ci alternativnou liecbou......
Je potrebne v hlave urobit radikalnu zmenu a liecbu liekmi ktore dokazu zmenit nefunkcnu chemicku reakciu mozgu.
V minulosti sa to bralo trebars ako posadnutost ci blaznovstvo ktore sa nedalo liecit ......
Lithium sa pouziva na liecenie psychickych chorob.....s pocatim to nema nic spolocne....tvoj manzel ma potom psychicky problem.......o babo sa nemusis bat.....avsak ked trpi psychickou porucou tak by ste sa mali o tom porozpravat a takisto aj o vychove vasho dietatka......s psychickymi problemami je tazke vysporiadat sa sam so sebou a este tazsie vychovavat dieta.......
a tvoj manzel ti neprezradil ze na co mu to predpisali?? lebo pokial dobre viem litium nema nic spolocne s pocatim dietata, no ale nie som lekarja, ale litium je urcite na nejake psychicke choroby, takze asi mu to predpisal psychiater