Posledný deň krámy...

gloss

kludne sa možeš ist kupať ale ked vylezieš z vody vždy vymen tampon :) aj plavkyne trénuju a suťažia ked maju svoje dni-daju tampon a fičia :D

alice566

No vidíš . Presne každý je iný .
Aj ja som chcela ist zajtra na kupalisko na Drienicu ale dnes ma prekvapila nasteva takže asi nie :) maj sa a som rada ak som ti co i len kusocek pomohla .

ppp

LilinQa

hihi mno kazdy je iny..ja mma 15 a som verná tamponom...ako som prvy krat dostala takzo zaciatku som nosila len vlozky ale potom reku raz skusim a ako som skusila od vtedy som ich nedala za nic..je mi to pohodlnejsie :)

alice566

no tak samozrejme ze je to O.K ked si dáš tampón tak by sa ti nemalo nic stat :) ja mam 36 rokov ale tampony nepouzivam som verna svojim Pomocnićkam Vložkám :)

LilinQa

myslela som že či nechitám nejakú chorobu respektívne infekciu lebo aj to som počula...ale keď vravíte že je to OKA tak je to OKA..hihi mno fajn dííky :)

dobra vila

Ved ked si das tampon, tak v com je chyba?
Nechapem, co sa to vlastne pytas, ci som spravne pochopila...daj si tampon a ide sa na kupko... najma ked mas uz posledny den a slabe, to je ok... :)

LilinQa

ahoj...najprv ďakujem za rýchlu reakciu. A terazk veci...mno posledný deň mávam taký že krvácam ale len tak slabšie..nie ako po ostatné dni