frajer chce stále odo mna fajku ale pre mna to je neprijemne. viem že sa mu to velmi nepačilo ako som mu to robila a preto je to take zle... neviem co mam robit aby to bolo pre nas oboch prijemne. pomozte mi prosim!!!!!!!!!!
ako mam spravit fajku aby to bolo aj pre mna príjemne?
vies teba bude vzrusovat iba ten jeho blazeny pocit nic ine zenam ktorym sa pacia fajky tak tie vzrusuje iba toto ze sa to muzom velmi paci
no ja neviem... neprijemne? mala by si asi napisat preco... ak ti pri tom chyti hlavu a zacne s nou namikovat ako s hrackou... tak potom sa necudujem... Aj ked aj take zeny su co to chcu tak.. Ty musis vediet ako sa ti paci a nepaci hrat sa s nim... Moju holku to bavy... Raz pomaly.. inokedy najprv iba jazyckom... a niekedy mam pocit ze mi ho odhryznne a vsetko sa mi to paci... ja si myslim ze hlavna je kreativita a chut robit to nie technika... a ani jemnost... Ale 100 ludi 100 chuti
zachuti ti ked dospejes :-DDD ako by povedal ten moj...
neviem co ti na tom moze byt neprijemne, samozrejme musi byt dobre a cerstvo tvoj partner poumyvany a potom sa s nim proste hraj, neber to ako povinnost, lebo ked to tak budes brat bude sa ti to len viac a viac zhnusovat... a od neho tiez nie je najlepsi postoj, ze to chce a hotovo... mal by pozerat na to ako ti to sprijemnit, predpokladam, ze obaja mate este malo rokov, tak snad o par rokov sa uz na tom, ze sa ti to nepacilo, alebo si to "nevedela" budes uz len smiat...
"stiahni" zuby, používaj len pery a jazyk (mäkké časti úst); pri trení ("honení") to nerob tak, že by si penis išla utrhnúť.
základom šak je, že treba k tomu získať vlastnú chuť, musí to prinášať potešenie a rozkoš i TEBE
skus si pozriet nejake videa... :D tam to bude dost deailne ukazane co a ako treba robit aby sa to pacilo