Mam strasne bolesti ladvin,neviete mi nieco poradit.Uzivam aj urinal,davam si teple obklady,pijem urologicky caj...
Len ma neposielajte lekarke,lebo ta ma stale posiela na vysetrenia a nic,stale dookola to iste...
Pomozte prosim,dakujem!
Bolest ladvin
andrej29, :)) NAJLEPŠÍ FÓR TÝŽDŇA :))
Budte radi, že vás bolia ľadviny.
Keby vás začali bolieť obličky, to by ste zistili, aká je to bolesť.
Ahoj vies ja by som na tvojom mieste isla na riadne vysetrenie ktore robia CTG OBLICIEK nechcem ta strasit ale u nas to yacinalo presne tak isto bolesti a nakoniec nador ako hrom ma ho moja mamka a ma iba 40rokov strasne niet uz pomoci lebo je zhubny a pometastayoval jej uplne vsetkz vnutornosti takye to je asi taka rada odd do mna aby si nesla neskoro a necakala na koniec .
horuci kupel
Prosim vas, ma niekto skusenosti so sonom nadobliciek? Kde sa robi? U urologa?
Dakujem za rady vsetkym
Zápal obličiek a močového mechúra: 3 čl rozmrvených lipových kvetov zaliať 250 ml vriacej vody, nechať 20 min. lúhovať. Piť 3 šálky denne.
Pórová zmes na obličky: 1-2 póry nakrájať na tenké plátky a v troche vody ich uvariť domäkka. Potom ich roztlačiť cez umelohmotné sitko. Aj s odvarom podávať 1-2 šálky pred hlavným jedlom každý deň.
Piesok v moči
čaj z vňate zeleru – 4 dcl vody, l polievková lyžica vňate zeleru, 4 minúty variť, vypiť cez deň na 3 krát po jedle každý druhý deň 3 týždne. Obklad na obličky alebo mechúr podľa toho, kde sa piesoch nachádza cca 5 nocí. Na 4 dcl vody 2 polievkové lyžice postrúhaného koreňa zeleru 4 minúty variť a zmes natrieť na plátno, priložiť každú druhú noc. Keby sa obklad a čaj dával každý deň, vylučovanie by bolo príliš prudké, piesok by moho narušiť a poškodiť sliznicu močovodu.
Pri bolesti z prechladnutia
Obklad z rozdrvenej rasce, ktorou posypeme plátno namočené do bieleho vína, alebo octu. Toto ešte prekryjeme ďalším plátnom, aby to neprišlo na holé telo. 2 x denne na 4 hodiny, opakovať podľa potreby. Vždy treba použiť čisté plátno a novú rascu.
Bolesti močových ciest pri piesku
Čerstvý postrúhaný koreň paštrnáku s medom 1 x denne 1 polievková lyžica po jedle v pomere 1 : 1, cca 2 týždne
mojmu priatelovi pomohol Uroval.Vyborny liecik. aj v lekarni odporucali. ten mal take prudke stavy, ze pomaly kazdy tyzden chodil na pohotovost.oblickova kolika je svina. a ked uz pijes vela tych cajov vzdy si do nich prihod lyzicku lanovych semiacok.