Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest ladvin

lenka/bb

Ahoj vies ja by som na tvojom mieste isla na riadne vysetrenie ktore robia CTG OBLICIEK nechcem ta strasit ale u nas to yacinalo presne tak isto bolesti a nakoniec nador ako hrom ma ho moja mamka a ma iba 40rokov strasne niet uz pomoci lebo je zhubny a pometastayoval jej uplne vsetkz vnutornosti takye to je asi taka rada odd do mna aby si nesla neskoro a necakala na koniec .

71gloria

Zápal obličiek a močového mechúra: 3 čl rozmrvených lipových kvetov zaliať 250 ml vriacej vody, nechať 20 min. lúhovať. Piť 3 šálky denne.
Pórová zmes na obličky: 1-2 póry nakrájať na tenké plátky a v troche vody ich uvariť domäkka. Potom ich roztlačiť cez umelohmotné sitko. Aj s odvarom podávať 1-2 šálky pred hlavným jedlom každý deň.

Piesok v moči
čaj z vňate zeleru – 4 dcl vody, l polievková lyžica vňate zeleru, 4 minúty variť, vypiť cez deň na 3 krát po jedle každý druhý deň 3 týždne. Obklad na obličky alebo mechúr podľa toho, kde sa piesoch nachádza cca 5 nocí. Na 4 dcl vody 2 polievkové lyžice postrúhaného koreňa zeleru 4 minúty variť a zmes natrieť na plátno, priložiť každú druhú noc. Keby sa obklad a čaj dával každý deň, vylučovanie by bolo príliš prudké, piesok by moho narušiť a poškodiť sliznicu močovodu.

Pri bolesti z prechladnutia
Obklad z rozdrvenej rasce, ktorou posypeme plátno namočené do bieleho vína, alebo octu. Toto ešte prekryjeme ďalším plátnom, aby to neprišlo na holé telo. 2 x denne na 4 hodiny, opakovať podľa potreby. Vždy treba použiť čisté plátno a novú rascu.

Bolesti močových ciest pri piesku
Čerstvý postrúhaný koreň paštrnáku s medom 1 x denne 1 polievková lyžica po jedle v pomere 1 : 1, cca 2 týždne

jaeny

ahoj,okrem čaju zo zlatobylu,čo ti poradila Alickaj,môžeš vyskušať kvapky dr.Valovič-URO,mám ich odskušané,prajem ti skoré uzdravenie.

melinda

Ahoj Zuzi.Ja by som odporúčala z firmy Just prírodní produkt ,,Affiline,,je to nápojový koncentrát.ak máš záujem môžem ti poslať kontakt na pani ktorá stým pracuje.melinda

boka13

mojmu priatelovi pomohol Uroval.Vyborny liecik. aj v lekarni odporucali. ten mal take prudke stavy, ze pomaly kazdy tyzden chodil na pohotovost.oblickova kolika je svina. a ked uz pijes vela tych cajov vzdy si do nich prihod lyzicku lanovych semiacok.