Bolest ladvin

mireckkk

Zdravím, vedel by mi tu niekto poradiť, aby som s bolesťou ladvín, krížov nemusel ísť k lekárke aspoň do polky januára? Mám už 3.x problém s ladvinami, že až nemôžem ráno vstať z postele, trvá mi to aj vyše 5 minút dakedy. Neviem si z ľahu sadnúť a potom idem veľa krát po špičkách a vystretý ako palica. Ledva sa zohýbam a aj to s bolesťami a pohybujem sa len tak sekavo, robotickými pohybmi.

Genesis

s oblickami sa moc nehrajte maju velmi malu regeneracnu schopnost a ked sa taz poskodia ma to velmi negativny dopad na kvalitu zivota (od depresii az po problemy s tlakom)... treba pri bolesti ist k lekarovi cim skor... velmi odbry pomocnik su pruzky dekaphan ktore vam z mocu zistia zapal, krv, hustotu a mnoho ineho.

Docasna samoliecba moze byt prijmom dostatku tekutin a cajov typu zihlava, praslicka a zlatobyl obycajna. Caje ale pit zriedene to je vo velkom objeme.

Ema :)

Ahojte ... od včera ma strašne bola obličky asi tak pred týždňom som doužívala ATB na zápal močovích ciest. Môže to stým súvisieť ? A čo stým mám robiť prosím pomôžte mi veľmi to bolí :(

VolvoS40

Ahojte cital som si Vase prispevky ohladom ladvin ty co mate tie problemi vedel by som Vam nieco poradit viac info na meil.

lucinka1369

Dobrýýýýýýýýýýýýýý.K doktorovi ísť zatiaľ nechcem,aj keď viem že asi robím veľkú chybu.Počula som že na ľadviny je dobrý zinok.Už som ho začala užívať a je mi trošku lepšie.neviete mi prosííííííím Vás niekto poradiť niečo iné ako doktora za odpovede vopred ďakujem.a ďakujem aj tebe mataBB.

mataBB

lucinka neviem na co cakas..preco nejdes k doktorovi..chces aby ti zlyhala oblicka alebo co?namiesto toho aby si tu vypisovala, si uz mala byt davno u doktora!

makarenaa

Všetci, čo máte problémy s ľadvinami alebo močovým mechúrom, čím skôr k lekárovi, bez liekov vám to neprejde. Píšem z vlastnej skúsenosti.

lucinka1369

Dobryyyyyyyyyyy,Pomozte mi prosim strasne dlho ma boli ladvina co s tym vyskusala som aj ARNIKU aj urologicky čaj ale nič nepomaha len na chvilku

Lukáš 73

prosim vas vedel by mi niekto podvrdit ci mam zapal ladvim ked mam vrázave bolesti v oblasti ladvim . Chodil som obleceny dost nalahko a tim som si to asi spôsobil. Moze zapal ladvim sposobit aj bolesti zaludka a zvracanie ?? Ďakujem.

baletka

Podľa toho, čo píšeš usudzujem, že máš zápal obličiek. Môj syn to mal asi 2x v živote, okamžite k lekárovi a počítaj s hospitalizáciou. Ak nefungujú obličky, automaticky nastávajú problémy s vysokým tlakom. Rodičia o tom vedia? Držím ti palce.