VELMI ZAUJIMAVE,ASI PRETO SOM TAKA,AKA SOM:(((((((((((((mam jedneho priatela,chodime uz spolu 2,5 roka,ani neviem preco tak dlho.ale vam poviem ako som v tom vztahu.pred nim,vola sa tomas,teda pred nim som bola uplne priatelska,mila,splocenska,chodievala som vsade,chatovala s ludmi..... A--------- ked som s nim zacala chodit, prestala som pisat,prestala som chodievat von,ked sme sa nestretavali,ja som musela sediet doma NIE PRI POCITACI,aby som nemohla pisat,ALE PRED TELKOU.Do skoly nechodieval stale mi klamal..na dvoch rukach si neviem spocita tie jeho klamstva,ale vazne.bohuzial zomrela jeho matka,viem,ze je to velmi bolestive,ale ked sme sa pohadali,ked mi zase klamal,povedal,ze je to preto,lebo nema mamicku.ohladom pohlavneho styku.odkedy som som snyim,mam problemi s mocovym mechurom,mocovou rurou,maternicou,teda nemozem mat ani "to" pretoze mi strasne boli,a co si myslite kto je na vine??????jasne ze ja.takze, tych 5 minut som nejako vydrzala,ale teraz uz nie,a z toho su velke hadky,lebo ja nic nechcem,ale si to nevie predstavit ako to boli.a ked som sa rozhodla ze mu dam kopacky,stale si vymyslal nejaku blbost.ale bola aj taka situacia ked som ho naozaj nechala,nemala som vobec ziadnych kamaratov kamaratiek, ALE HLAVNE KAMARTOV s ktorymi by som sa mohla dat,aby som nanho zabudla.takze som sa k nim musela vratit,lebo som nikoho nemala.teraz pisem,chodievam na diskoteky... 2x som bola,odkydy s nim chodim.a raz sme sli spolu,a som chcela byt s kamoskami,a zacal na mna revat pred vsetkymi,ze ked som prisla s nyim,tak nikam nejdem bez neho.viete si to predstavit akor som sa citila?ostane kocky sa tam bavia tancuju, a ja som tam lama sediet s priatelom ako 2 hlupaci.PROSIM VAS PORADTE MI,AKO MU MAM DAT KOPACKY ABY,NIE JA SOM BOLA ZLA.UZ TO NEVLADZEM:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Neviem co robit, mam uz vsetkeho dost
normalne sa s nim rozid, co riesis kto je zly. si nenechaj vnutit pocit viny. totalne si stratila sebavedomie.
smutna8521
ako keby som čitala svoj posledný rok života,ked som bola bez priatela nemala som núdzu priatelov,priatelky,chodila som na disko,zabavala sa..bolo proste vsetko super,odkedy som s nim zacala chodit,od*ebal mi vsetky super kamošky,nemozem chodit na PC,a ani pozerat telenovely,lebo sa kukam po super mužoch-vysportovanych,...je to peklo,ale tiez sa neviem od neho odputat...:(
on chce babu čo bude jeho majetok čo bude skakat jak on piska a ked nechceš dakomu robiť debila tak ho pošli k vode bo ten chalan ta nelubi on ta chce len vlastnit keby ta lubi tak ho zaujímaš aj ty čo chceš čo citiš čo ti chyba a nebolo by všetko len o nom bo na vztah treba dvoch vyvažene misky váh a ak jedna strana prevažuje tak pre tu druhu to neni dobre a tak je to aj u vas on je spokojny bo je po jeho ma čo chce a si to ... bo chceš byť s nim ale nestojí za to podla toho čo si pisala určite nie
...a preco ta tak velmi zaujima, co si o tebe mysli? On si o tebe aj tak ani teraz nemysli nic dobre, len nechce ostat sam /a aako citam, tak ani ty/...takze co si o tebe bude mysliet ked ho opustis ti moze byt jedno.
A vobec, co mas, 5o rokov ze s nim ostavas?
No a čo? Ved, ked mu daš kopačky,može ti byt jedno, aká budeš.Pre neho to nepadne dobre,ale pre teba ano.Ved ako sa on k tebe správal? nemám rada ,ked dievčatá pri "chodení" s chalanmi tak stratia sebauctu,že ich počuvaju na slovo.Zakaz pc? Mne zakazovali rodičia TV ked som dostala zlu známku ako decko...
A v podstate je aj tak na tebe ako vezmeš Váš rozchod.Rozid sa s ním a maj toho dobrý pocit,že sis a oslobodila v opačnom prípade zase zmakneš a vratiš sa k nemu...