Pharmatex

Príspevok v téme: Pharmatex
RiushBejb

ahojte,,mám 17 rokov a asi pred pol rokom som mala prvy pohlavny styk,,,mali sme kondom ktory bohuzial praskol a zacal sa ten hrozny kolotoc,,,celu noc zhanat tabletku ktoru som nakoniec mala a potom ten najhorsi tyzden mojho zivota cakat na menzes,,,ale nastastie mimci nebolo :),,odvety mam priam paniku zo sexu,,ale uz by som aj chcela len sa bojim ze to zase praskne,,pocula som nieco o gele a cipkoch PHARMATEX,,mate skusenosti?,,a mozu sa kombinovat s kondomami?..dakujem pekne za odpovede :)

lioness_01

:) a ja zase s vlastnej skúsenosti (a to používame výlučne iba Durex) viem, že nemôže prasknúť :) :D takže to je tvrdenie proti tvrdeniu... ale inak, neni si jediná, čo má problém s Durexom, čo sa čudujem, lebo my sme s nimi nikdy nemali problém. ja napríklad Primerosy neznesiem, strašne štípu a Pepino sme radšej ani neskúšali :D

:)

lioness ver mi, z vlastnych skusenosti ti hovorim, ze ten kondom prasknut moze. stalo sa mi to nie raz. a pri zmene znacky som sa s tymto problemom viac nestretla, takze v technike asi chyba nebola ;)

ktgf

Ahoj preštuduj si stránku Pharmatexu tam najdes odpoved na vsetko co potrebujes, kombinovat sa mozu :) je to super bez hormonov

lioness_01

:), ešte že tu mudrujem len ja, že? :D

ako písala isabella, videli ste nafúknutý kondóm/kondóm napustený asi troma litrami vody/kondóm natiahnutý na hlave? :D (viem, znie to divne :D ), lebo ja som videla a nepraskol ani raz, isabella snáď dostatočne napísala situácie, pri ktorých môže kondóm prasknúť...

:)

lioness nemudruj, kondom prasknut moze bez toho, aby sa pri navliekani stala chyba. mne a mojmu partnerovi sa to takisto stalo pri AKYCHKOLVEK kondomoch znacky DUREX. partner je dost obdareny a ziaden durex nevydrzal a to sme vyskusali hadam vsetky volne predajne. odporucam ti primeros xxl, tie vydrzia. alebo HAK, tak som to poriesila ja

isabella

niekto, videl si niekedy nafuknuty kondom? ja som tu cest mala, vtipna situacia... ale ide o to, ze do takeho by sa vliezlo aj na hrubku asi 5 penisov, takze kondom nepraska ani od hrubky ani od dlzky 20 resp. 21cm...
jedine co tam moze byt, ze kondom bol zle skladovany... pozor decka, viete, ze by sa nemal nosit v penazenke? bo tam sa prehrieva, kedze chlapci penazenku nosia vo vrecku nohavic a nici sa tym jeho kvalita a odolnost... tym padom moze prasknut...
dalsia vec ako niekto napisal vzduch v rezervoari, treba pri navlekani drzat spicku kondomu tak aby v nej nezostal vzduch...
dalsia vec: NECHTY... babenky maju dlhe nechty, mnohe aj gelove, akrylove a neviem este ake, staci ak zavadia a hned je tam mala trhlinka a kondom moze prasknut...
dalej: sperky, prstene... zasa sa to vacsinou tyka dievcat, to iste ako pri nechtoch...
taaaakze... RiushBejb, 21cm nie je na kondom vela a ja osobne predpokladam, ze sa udiala jedna z horeuvedenych situacii, resp. nebol kondom po expiracnej dobe, alebo ho chlapcisko (resp. ty) neskladoval na mieste, kde bol vystaveny velkemu teplu? taaaakze, treba kupit normalnu znacku samozrejme, tie tu boli uz spominane a davat pozor pri skladovani a nasadzani, vela zdaru, pharmatex k tomu mozes pouzit, ale lepsie bude ak sa naucite spravne kondomy pouzivat...
ludia, viete co? normalne by som bola za, keby tu bola sexualna vychova, nieco take ako v americkych filmoch, kde sa decka aj kondomy ucia navlekat spravne :-DDD

lioness_01

viete čo je zaujímavé ? keď kondóm naplníte vodou, tak sa roztiahne do mega veľkosti, dokonca ešte v mojom pubertálnom veku si chalani akože zo srandy naťahovali kondómy na hlavu ( :D ) a nikdy nepraskli. ako je teda možné, že niekomu praskne kondóm, lebo je "malý" ? neviem aké kondómy kúpil tvoj partner, ale normálne Durexy, Pepina a Primerosy sú úplne v pohode a môžeš ich naťahovať koľko chceš , i tak neprasknú. takže aj ja sa prikláňam k možnosti, čo písala isabella - niekto to zrejme nevie navliekať a potom to tak dopadne.