Mám 16, a chcem umrieť, stáke na to myslím, Bola som aj na psychiatrii kvoli tomu velmi dlho od februara do mája, ale neak mi to nepomohlo :( niekolko krát som sa oto pokusila ale po každé ma zachránili :( Neviem čo mám robit, mám aj lieky ale neužívam ích.Aj tak mi nepomáhali, tak načo ích budem brat?Radšej si ích šetrím aby ten další pokus bol 100%tní.Síce už mám neskutočne vela liekov že to by ma už aj zabilo, ale ja chcem mat radšej istotu.Sama neviem či sa stoho chcem dostat alebo to radšej spravit.:( ak má niekto neaku radu bola by som vdačná.
Chcem sa Zabiť!
a rozmysla si ze preco? uz ta zivot unavuje? nebavi a ze vlastne ze... naco zijes vlastne mas pravdu ale smrt nie je toho riesenie sice to tak vyzera lieky uz neber kup si gitaru a uc sa hrat a najdi si nejakeho frajera
beatka:vies preco sa chces zabit?lebo sa zle citis.ludia ktori sa chcu zabit sa zle citia.uvedom si svoje pocity a nechaj ich volne plynut.SU TO TVOJE POCIZY.vznikaju nasledkom chemickych reakcii v tvojom tele.BEATKA NEBOJ SA ICH!nenechaj sa nimi ovladat.zmen aj stravovanie.zo stravy vyluc hlavne bravcove masove vyrobky,sladkosti.tvoj organizmus moze byt priotraveny organickym olovom.dopraj si dostatok horcika,dostat ho v lekarni ako magnezium 250mg,sumivy.aj ja ho obcas beriem.upokoji rozbehnutu mysel,a pomaha zdravemu spanku,ktori prave najviac potrebujes.verim ze to dokazes,a ze ma nesklames.
Ak je toho na teba vela, mala by si spomalit, na par dni, nabrat silu a potom "bojovat" dalej.
Nevdzavaj sa! NIKDY!
Proste akokolvek beznadejne to vyzera, bojuj dalej :)
Predstav si ze chces stihnut vlak, myslim nastupit do neho, tak budes behat ososest, nezastavis, len pre to, ze si MYSLIS ze t onestihnes. Ak mas nieco dolezite, napriklad stretnusie s tvojim milovanym, tak na te nvlak budes behat tak rychlo ze ti bude uplne jedno, ze si "vyplujes" pluca... Pretoze proste budes chciet ho vidiet a ten vlak bude tvoj "checkpoint", tvoj dopravny prostriedok, taky "medziclanok" ako sa k milovanemu dosat.
A tvoj medziclanok je prave teraz toto zle obdobie, tato praca so skolou, tieto mizerne roky. ak sa budes snazit, tak sa ti z toho dostat podari, ak sa snazit nebudes, budes v zacarovanom kruhu a eventualne sa dostanes na psychiatriu, alebo sa zabijes, ale to bude skoda, lebo tvoj milovany na teba bude cakat a cakat, a nedocka sa..
Hlavne sa drz, a nevzdavaj to nikdy.
Najdi si nieco co ta posilni v boji, nieco ked si na dne, ze ti to zdvihne naladu.
Maly priklad:
Poznas Simpsonovcov?
uwe.vg
(ak nahodou nie, tak pointa obrazku: Simpson je ten v bielej koseli, drzu tu malu dceru jeho, a tieto fotky ho drzia nad vodou, ma ich polepene po celej stene v praci, a stale ich vidi - o tom bola jedna cast) Rozpravka.. ale pointa trefna.. ma nieco pre co zit.
Alebo z reality. Vela vela krat vidim, ako maju ludia svojich milovanych v penazenkach.. urcite im t ovycaruje usmev, ked si po dlhom vystavani a nervoch v rade, takmer nestihnuti na vlak, otvoria penazenku a usmeje sa tam ten clovek na fotke :)
Mozes mat ale aj nieco ine, nieco co mas rada, cokolvek :)
malo by ti to pomoct prekonat zle casy, alebo prekonat tych par kritickych minut zivota, ked mas az priliz negativne myslienky..
Beata...život nieje fér...všetci to vieme..mne život zobral niekoho, koho som milovala...a žijem dalej...
aj ked máš teraz zlé obdobie..ver mi, že bude lepšie..len musíš vydržať a nevzdať sa... predstav si že hráš napr. PC hru...vždy ťa niekto porazí ale chceš vyhrať...a skúšať to znova a znova... nemôžeš sa vzdať len preto, že momentálne nie si šťastná...skús chodiť na pechádzky..medzi ludí...dúfam, že ti bude lepšie :)
Noo hej bolo by to, ale za to že ma chytaju depresie nemožem, a ja som nepovedala že preto to mám lebo aj moja rodina to mala, Ale sme sa asi nepochopili, to je jedno už necham tu to temu radšej taak bo ma tu viac odsudite ako poradíte, nemyslím to v zlom keby to niekto nepochopil.Neviem možno som ja naivná že som si myslela že sa tím niečo zmení ked sem napíšem.Chcela som si len o tom popísat a vediet názor ostatích ale nebudem otravovat.Sorry.
A ty chces dodrzat tradiciu, hej? Spravne som to pochopil? To ze to mate v rodine by ta nemalo vobec zaujimat, ty si predsa sama za seba a sama rozhodujes o sebe. Nikto nezdedi tuzbu zabit sa...A nebolo by to nieco vynimocne keby si prave v tomto smere bola "cierna ovca rodiny" ?
Sama neviem, proste ma chytaju depky,ako vravím bola som na to liečená, mám silné depresie, a neak sa mi to vimyká spodkontroly :( Ja som len chcela neaku radu co by mi pomohlo alebo ako to mám riešit.Dufam že si teraz omne nebudete myslieť že som blázon alebo také niečo,niesom prvá a ani posledná, a dokonca to máme vrodené, aj mama je na to liečená, a strašne vela ludí sa mi v rodine zabilo :(
beata, ja som stratil vsetko a na rozdiel od teba nemam ani jedneho kamarata, proste nikoho. ale idem dalej, na tomto svete mas sancu zit len raz. mas to asi tazke, ale tazke to maju aj mnohi ini, nemaju ani kde byvat, su nevyliecitelne chori, nemozu ani studovat a musia niekde driet 20 hodin denne za hrst ryze. beatka, kto neprejde tazkym ma slabeho ducha. umenie je bojovat aj ked nas zivot nici a nedat sa. mas len 16 rokov, mas cely zivot pred sebou, mozes stretnut chalana s ktorym mozes zit, uvidis co sa vsetko moze zivot priniest. ved aj ja, kolkokrat som sam v sprche a placem ze uz nevladzem, ale nevzdam to a verim ze to bude lepsie. urobim pre to vsetko.
A aky mas dovod??