Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ktora HAK je najlepsia

Príspevok v téme: Ktora HAK je najlepsia
lollypop789

caute, ja by som sa chcela opytat ze aku HAK pouzivate, a ake mate s tym skusenosti, pretoze by som chcela brat aj ja, ale nvm ze aku, gynekologicka mi poradila JEANINE,ale to stoji 34 eur, a chcela by som nieco lacnejsie ale aj kvalitnu, hrozne sa bojim ze to bude mat nejake vedlajsie ucinky, a o JEANINE mi hovorila ze je to dost dobre, co na to vy???
dakujem :)

isabella

prave tej straty chuti na sex sa obavam, bo to bol tiez jeden z dovodov preco som to vtedy prestala uzivat :-///

lioness_01

opalka, beriem YADINE, vysadím to až po letných mesiacoch, nakoľko nemám chuť počas leta riešiť tie problémy, ktoré s tým prídu a mám s tým hlavne problém ten, že si myslím, že nemôže byť normálne niečo, čo blokuje prirodzené procesy, ktoré majú prebiehať normálne ale skrz nejakú chémiu neprebiehajú... potom s tým mám taký problém, že napriek tomu, že je to YADINE, a tam by sa priberať nemalo, som pribrala 3 kg, a nedokážem ich schudnúť a to sa môžem aj na hlavu postaviť, sústavne som naliata vodou, vypadávajú mi vlasy, mám nafúknuté prsia od kedy to beriem, a depresívne nálady a samozrejme o chuti na sex sa radšej ani nebudem vyjadrovať... antikoncepcia je to bombová, totálne ti zabije chuť na sex takže nehrozí že by som otehotnela :D

isabella

lioness, mozem otazku na telo? co ti presne zacala antikoncepcia sposobovat?
ja som brala nieco cez 2 roky jeanine a nemala som problemy ani po vysadeni, ale bala som sa to dlhsie uzivat... a teraz zvazujem, ze co po tehotenstve...

lollypop789

dakujem vam velmi pekne, tak asi si vyskusam JANINE, alebo este nie som si ista, lebo nerada beriem tabletky, radsej by som nechala veci tak ako to ma byt, no ale na druhej strane v ziadnom pripade nechcem byt tehotna, ale nechcem brat ai hormony, no este si to rozmyslim

lioness_01

a samozrejme, na to som zabudla, ako napísala isabella, čo sadne mne , nemusí tebe a tak ďalej...

ale tie staršie typy tabletiek sa už ani nezvyknú predpisovať, nakoľko nahradili ich vylepšené tabletky (názvy som už písala)

lioness_01

najlepšia antikoncepcia neexistuje. každá antikoncepcia je "balíček" syntetických hormónov, ktoré ti klamú tvoj vlastný organizmus a blokujú prirodzené pochody v tele.

ale ak máš na mysli otázku, ktorá antikoncepcia má najmenej neželaných vedľajších účinkov (priberanie, depresie,...) a viac želaných efektov (zmiernenie ochlpenia, zlepšenie stavu pleti, ...) tak medzi ne patrí napr. aj JEANINE. Lekárka asi vie, prečo ti to predpísala (dúfam, že to vie, ja som zažila už aj situáciu, keď predpisovala antikoncepciu sestrička... ) , ale tiež napríklad YADINE, YASMINELLE, YAZ a tá najnovšia QLAIRA. čo sa týka ceny, všetky stoja tak isto, dokonca YADINE, YASMINELLE a YAZ stoja cca 45 € na tri mesiace.

kvalita nebude lacnejšia...bohužiaľ...

no a na koniec , nedá mi to, ale zváž či to vôbec chceš užívať, aby si tu o 4 roky, ako teraz ja, nemusela plakať nad tým, aká si len bola vtedy keď si to začala užívať, blbá...

isabella

nechaj si poradit lekarkou, ta najskor vie co ti sadne, taka co je dobra pre jednu moze sposobovat problemy inej, preto je tolko druhov a aj preto sa neda viest rec o najlepsej, lebo taka nie je