Podme spolu dotoho:)

Príspevok v téme: Podme spolu dotoho:)
Majushka111

Ahojte som mam 18rokou,momentalne prazdninky a ja som strasne pribrala mam 160cm,62kg moje miery 90-75-100.Proste velryba vsetko je mi male,mala som 52kg aj 45 takze 10kilo by som chcela dat dole do septembra da sa to??ako sa mam stravovat?a cvicit?vobec sa mi nechce za den mam pohyb minimalny,ale od zajtra sa uz musim prinutit len neviem ako sama to nezvladnem:(

betikaa

ahojte :) nechcem zakladat navu temu tak pisem sem :) teda moja otazka je ako sa odvodnujete pred dietou? ja nechcem drzat dietu akoze za tyzden 3 kila dole ale chcem sa zacat trosku lepsie stravovat 5x denne sacharidy do obeda a bielkoviny poobede :) ak mi niekto vie poradit o tom odvodneni budem rada :)) dakujem

Nesy

zuzana854: Dakujem :) Ono to postupne ide celkom lahko. Dam si sice obcas pizzu, ani starkinym kolacom neodolam, ale potom mam vycitky a idem to vykorculovat alebo jem dalsie dva tri dni mensie porcie :D Osvedcilo sa mi to viac ako nejest tie chutne nezdrave veci vobec :D Urcite skus radsej postupne, nez naraz. Podla mna je strava len zvyk. Na zaciatku je to tazsie zmenit, ale potom je to fajn. Citim, ze sa mi nejak zmensil aj zaludok, lebo nevladzem zjest toho tolko nez predtym.

A nemam rada ovsene vlocky :/ Rozmyslam to zamenit za jogurt a nejake ovocie. Jogurt nie je tiez prisladky? A moze sa na ranajky jest ovocie? Tusim to niekde neodporucali. A mozno si len zle pamatam Kazdopadne skusam experimentovat. Buduci tyzden ma caka posilovna, snad si tam neico fajn najdem :D Ak nie experimentujem dalej. Najhorsie je to s tou lenivostou, velmi sa mi hybat nechce :D

zuzana854

Nesy: chcem ta pochvalit..:) si uplne super a robis to, nad cim rozmyslam aj ja.. si znakom toho, ze skutocne pomaly ale isto! ja to chcem vsetko rychlo a trocha schudnem za 3dni a potom to zas priberiem naspat a keby som sa nad sebou zamyslela a isla na to postupne tak ten vysledok pri prisiel aj ked kuso neskor ako u teba.. mozes byt na seba hrda!
k tym ranajkam- osobne si myslim, ze taketo sladke veci moc nie su vhodne, lebo je to skor o marketingu, ale pozri, chudnes aj pri tom, tak by to nemal byt problem. Ja by som skor uprednostnila ovsene vlocky namocene vo vode s medom, alebo s jogurtom k tomu postruhane jablko, skorica alebo ine sezonne ovocie a je to dobrota.:)

Nesy

Ahojte baby :) Ja som sa tiez tak trocha pustila do chudnutia. Snazim sa jest zdravsie uz dlhsiu dobu, pred nejakymi troma mesiacmi som mala pri vyske 181 cm asi 78 kil, teraz 71. Postupujem pomaly aby ma to neprestalo hned bavit :D Takze som najprv vylucila sladkosti, cokolady, keksiky, zakusky, chipsy... Niekedy si dam, ale uz maximalne jeden keksik za tyzden. A zacala som viac sportovat, vyborne sa mi osvedcili korcule aj aerobic. Dlho mi trvalo kym som nasla sport, ktory ma bavi...Vaha mi este stale klesa, ale uz pomalsie, tak by som sa chcela opytat na nejake triky. Viem ze by som nemala jest pecivo, ale ja zijem na rozkoch, kedze nemam cas vyvarat, a ako studentka nemam ani peniaze na jedlo, zial zdrave je vzdy drahsie :/ Ranajkovat zvyknem obvykle misku mlieka a chocapic, je to na ranajky vhodne? Lebo ja potom nemam cez den taku strasnu chut na sladke.

Vsetkym Vam drzim palce, aby sme boli krasne a zdrave! :)

tinuSS

Hanika ahoj,tak ti budem drzat palce,ked zacinas :))
ano tych 5kg za 8dni...lebo prve dva tyzdne cez indukciu mozes prijimat sacharidy len vo vyske do 20g denne...no a ja som prijimala vacsinou v priemere od 5 do 10g,viac nie...rano som si spravila prazenicu z 2 vajicok,alebo dva parky,na obed kuracie prsia narezane na kocky a spravene na sposob gyros a k tomu 40g kyslej smotany,aj tatarsku mozes,ale to som si davala len 15g...a na veceru rybu,alebo to co naobed,tuniaka,alebo tak...a medzitym som stale odjedala zo syrov,eidam,niva,hermelin...maju strasne malo sacharidov...alebo som si uvarila vajicko na tvrdo...ale poviem ti ze teraz sa rano naranujkem a obedujem az okolo tretej,lebo som vobec neni hladna,po dvoch troch dnoch ti klesne hladina cukru v krvi a nepocitujes taky hlad,a ked k tomu vela pijes..ide to :) tiez som si kupila tie pasiky na meranie ketonov,odporucam...takze ja uz len par dni a budem mat indukciu za sebou...a potom pridavat kazdy tyzden po 5 gramov sacharidov,budes stale chudnut ale pomensie a ked prestanes,tak to je ta spravna davka sacharidov denne pre teba :)) drz sa a daj vediet ako ti to ide :)

draci_zub

Porucha štítnej žľazy tiež spôsobuje priberanie. Pomôže jód, ale s tým v dnešnej dobre opatrne, lebo uvoľňuje usadené jedy z tela. Dôvodov nadváhy je viac. Je to prípad pre lekára.

Hanika

Samozrejme že aj šport, to neznamená, že keď tu niekto nevypíše celý režim dňa,že sedí ako knedľa !!!

Hanika

... tinuSS tých 5 kg si zhodila za 8 dní?
Ja dnes začínam tiež s atk. dietou. Takže som zvedavá. Ako vyzerá tvoj denný jedálniček? Ďakujem :)