Bielenie zubov pomocou White light

lencix

ja som to tiež vyskúšala, v návode píšu že pre lepší výsledok treba bieliť 3x za sebou po 10 min a výsledok naozaj vidno. Myslím, že ak by som to ďalej používala ako píšu v návode, 5 dní za sebou, 3x10 min tak by to bolo super. Asi to tak vyskúšam. Ale ja som mala dosť žlté zuby prirodzene odmalička. Citlivé nemám, ale radšej som si zuby umyla elmex gelom.

whitelight

ahojte ja som si to objednala vyskusala a zatial som spokojna ..pouzila som to sice len par krat ale vidim podstatny rozdiel :)..mozno ze to nie je ani tak svetlom ale gelom urcite..objednala som si zo z hypernakupu a prislo v pohode vsetko to co pisali ze balenie obsahuje..nic som nekupovala zvlast

bianabb

Ahojte baby,

Ja som si to objednala cez zľavový portál a ak chcete dobrú radu, tak si to radšej neobjednávajte.
Pasta mi bola dodaná v pohode na adresu, no balenie nebolo úplné a keď som chcela, aby poslali náhradné alebo aspoň tú časť, ktorá mi chýbala, tak ma dotyčný presviedčal o opaku (že to bolo súčastou balenia a pritom nebolo). A nielen ja som mala s tým problém, ale ešte ďalší dvaja známi, ktorý si to tiež objednali ...
Tiež som čítala neskôr recenzie na stránke heureka kde ľudia písali, že je to blbosť a nebieli to zuby ...

Tete16

ľudkovia aj ja nad tým uvažujem za tú fasa cenu 6,49 vratane poštovného, ale to mi akože ozaj chcete tvrdiť, že neexituje nikto kto by to už vyskúšal????? Haloooo veď nebudte hieny a podeľte sa o skúsenosť. :))

Mixaela P.

Aj ja nad tým uvažujem, len nejak nomôžem zohnať nejaký nestranný názor,tak ak ste to už skusili,dajte mi vedieť :D

whiteWhite

helou, nepoznate to nikto? ja som si to objednala za fasa cenu, len som to zatial neotvorila :D a ci to aj za tu fasa cenu nehodim do kosa:D
kto s tym ma uz skusenost? vybieli to nieco?