Ake mate skusenosti? Escapelle som vzala asi 10 hodin po styku kedy sa nam utrhol kondom. Mala som 14. den cyklu, teda plodne dni. Na nete citam, ze v plodne dni tato tabletka neucinkuje. Dost sa bojim. Je to 5 dni a ziadne vedlajsie ucinky zatial nepocitujem. Dakujem.
Escapelle a plodne dni
nanula , zlatíčko :D a na čo ty čakáš? :D :D :D šak menzes ti môže prísť normálne v termíne, to že si užila tabletku neznamená, že začneš hneď krvácať... :D
escapelle je prave pre pripad plodnych dni... pretoze v neplodnych by logicky nebolo ani potrebne uzit tabletku, kedze spermia nema co oplodnit...
no draci zub, nechapes preco nechcem otehotniet? To hovoris, ako by si ma poznal(a) neviem ako dlho a vedel o mne vsetko :D Mam na to svoje dovody a proste teraz nechcem.
Dnes je to inak 6. den a zatial stale ziadne krvacanie ani spinenie, cakam a cakam.
plodné dni ni sú nezmysel :D :D oni skutočne existujú... a spermie neprežívajú v ženskom tele 5 dní, iba ak tvoja - dračie , dračí zub :D
:)
Plodné a neplodné dni sú nezmysel. Spermie dokážu prežiť v žene 5 dní. Ak žena sexuálne priťahuje muža, môže otehotnieť. Nechápem prečo nechceš otehotnieť.
nanula, a na čo čakáš vlastne? :D :D
to kd eis nasla s prepacenim taku blbost? ved Escapelle je prave na to, a kedykolvek po nechranenom styku ju pouzijes a pouzijes ju sprvane (cas a pod), tak by mala zabranit nezelanemu otehotneniu
Jana Za - snaaad :) Dievcence, piste ako to prebiehalo. Zjedla som to pred 5 dnami, stale cakam..
Beruska 55 - a mohla by si mi opisat ci si mala nejake vedlajsie ucinky a ci sa ti dostavilo to spinenie a za ako dlho? Ja totiz ziadne extra ucinky nenam, trosku mam slabunky pocit v podbrusku, ale ktovie ci z toho, ci si to uz aj nenahovaram. Inak zatial nic. Btw, dakujem velmi pekne za dobru spravu.. snad aj ja budem medzi tymi 84% :)
ahoj pridavam sa aj ja som to uzila v plodne dni...a bez problemov zabral. Na letaku nie ne napisane ze nezabera v plodne dni....a kebyze naozaj nezabera bolo by to tam napisane velkymi pismenami nebojte dievcata...