Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Escapelle a plodne dni

lioness_01

nanula , zlatíčko :D a na čo ty čakáš? :D :D :D šak menzes ti môže prísť normálne v termíne, to že si užila tabletku neznamená, že začneš hneď krvácať... :D

isabella

escapelle je prave pre pripad plodnych dni... pretoze v neplodnych by logicky nebolo ani potrebne uzit tabletku, kedze spermia nema co oplodnit...

nanula

no draci zub, nechapes preco nechcem otehotniet? To hovoris, ako by si ma poznal(a) neviem ako dlho a vedel o mne vsetko :D Mam na to svoje dovody a proste teraz nechcem.
Dnes je to inak 6. den a zatial stale ziadne krvacanie ani spinenie, cakam a cakam.

lionessssss

plodné dni ni sú nezmysel :D :D oni skutočne existujú... a spermie neprežívajú v ženskom tele 5 dní, iba ak tvoja - dračie , dračí zub :D
:)

dračí zub

Plodné a neplodné dni sú nezmysel. Spermie dokážu prežiť v žene 5 dní. Ak žena sexuálne priťahuje muža, môže otehotnieť. Nechápem prečo nechceš otehotnieť.

akinom007

to kd eis nasla s prepacenim taku blbost? ved Escapelle je prave na to, a kedykolvek po nechranenom styku ju pouzijes a pouzijes ju sprvane (cas a pod), tak by mala zabranit nezelanemu otehotneniu

nanua

Beruska 55 - a mohla by si mi opisat ci si mala nejake vedlajsie ucinky a ci sa ti dostavilo to spinenie a za ako dlho? Ja totiz ziadne extra ucinky nenam, trosku mam slabunky pocit v podbrusku, ale ktovie ci z toho, ci si to uz aj nenahovaram. Inak zatial nic. Btw, dakujem velmi pekne za dobru spravu.. snad aj ja budem medzi tymi 84% :)

Jana Za

ahoj pridavam sa aj ja som to uzila v plodne dni...a bez problemov zabral. Na letaku nie ne napisane ze nezabera v plodne dni....a kebyze naozaj nezabera bolo by to tam napisane velkymi pismenami nebojte dievcata...