Už ma nebaví žiť

BJ

To sa nazyva destruktivny vztah, ze vlastne cloveku viac berie, ako dava, ale to zisti az casom.
Clovek by mal vediet byt sam, a zit slobodne a stastne aj sam so sebou, aby nemusel zobrat takyto vztah... a tak sa nikam neponahlat a zobrat len tie, co za to stoja.
Takze poradim ti, najprv najdi svoju vlastnu osobnu slobodu, az potom ti budu fungovat vztahy.

ikuska

no teraz mi ich uz nezakazuje ked uz ziadne nemam
ked sme spolu zacali chodit tak vzdy ked osm niekam chcela ist tak ma nechcel pustit a hovoril ze ak pojdem ze uz sa nemam vracat...
ani z babami do mesta ma nechcel pustit na nakupy, povedal ze v sobotu pojdeme spolu vzdy to tak bolo...a teraz ked mu vycitam ze nemam ziadne kamaratky ze stale som len doma tak mi povie ze mam ist.teraz ked uz nemam s kym...

jajka001_

tak si to zhrnme : zijes s frajerom co ta nikam nepusti a zakazuje ti kamosky - je to naozaj tak alebo sa len vyhovaras na frajera? ak mas takehoto frajera, tak si to obmedzovanie osobnej slobody rychlo prediskutuj (je mi jasné ze byvat nemas ist kam inam)
pracu nemas - podobne je na tom vela ludi. vezmi ČOKOLVEK.
kamosky ta nenajdu, musis si ich najst sama. ak budes chodit do prace,tak tam nejake najdes. von sa bavit chodit asi nemozes, ked nemas prachy.
ked budes mat pracu, zacni riesit byvanie.

soffa

nemam rada ludi ktori myslia negativne.raz mi dedo povedal,ako si zariadis tak sa budes mat.a urob vsetko pre to aby si sa mala co najlepsie,v ramci slusnosti.inak povedane.ako si ustelies tak budes spat.hlavu hore,nelutuj sa...dobre este len pride...to vsetko zavisi len od teba

myselfka

Len si to stále dookola neopakuj, preto si sama... A tie peniaze, keď si nemôžeš zohnať peniaze tu, skús zahraničie. No, niekde začať musíš,tak začni konať:)

ikuska

ja viem co chcem, aj co chcem robit, ale chybaju mi na to peniaze
a stymi priatelmi no co asi mi je sudene byt sama

myselfka

Chýba ti impulz, niečo, čo ťa povzbudí, namotivuje. Nečítala som príspevky predtým, takže píšem za seba. Viem, aké to je ak sa ti zdá,že nič nemá zmysel, taký pocit zažil určite každý, aj ten čo tvrdí, že nie. Máš nablízku nejakú osôbku s pozitívnou energiou, ktorej dôveruješ? Skús sa s ňou porozprávať. Hlavne sa neuzatváraj do seba. Ja to občas robím, a je mi horšie. Ale stále ma niečo, alebo niekto nakopne, dostanem nejaký impulz a idem ďalej. Nerozpitvávaj svoju situáciu z každej strany, len sa do toho viacej zapletieš, ale začni konať. Rob niečo! Rob niečo,čo má zmysel, čo ťa teší, nebuď pasívna. Pasivita je ako smrť, aktivita je ŽIVOT. Tak ŽI!!!!!!!!!!!!!!!!

tomigun

Ahoj,
budem trocha pragmatickejsi, podla toho co pises si osobnost a snazis sa riesit svoje problemy a nie ze sa lutujes. Je ti trochu smutno, lebo si si svoj zivot predstavovala lepsi. No to aj ja. (zivot je pes a treba byt sak silny) Ja pracu mam, aj ludia su na mna niekedy mily, ale mam zdravotne problemy a fakt niekedy nevladzem.

Ale k tebe. Chcel som iba tolko, ze ak si uz rok nezamestnana, tak mozno by si mohla skusis podnikat. Stat dava zivnostnikom podporu myslim ze 3000 euro na zaciatok, ak boli dlhsie nezamestnany a prihlaseny na urade prace. Neviem co vies robit, ale podnikat hned neznamena nieco vyrabat, to kludne su aj sluzby - napr. ten fitnes trainer. No urcite to nie je jednoduche, treba to dobre premysliet, naplanovat, popripade spravit si nejaky kurz, popytat sa znamych a mat hranicu keby to nevychadzalo ... .