ked mam cervene (bordove) vlasy a dam si ciernu farbu?viem ze cervena ma silnu pigmentaciu,kolkokrat si budem musiet zafarnit ciernou aby mi chytila?
co sa stane ked...?
kocky a co ked si kupim 12percentny peroxid a zmiesam ho s farvou?stiahne mi tu cervenu a zafarbi na hnedo nie?
cervenu aj ked pekne prefarbis ono casom ak sa farba vyzmyva ju bude stale vidno, ja som isla z cervenej na rysavu, povodna bola tmavo cervena a musela som pouzit aj odfarbovac aby mi to tu cervenu vytiahlo a ta druha farba to pekne prekryla, ale inak mam s cervenou take skusenosti, ze je ju vzdy znova aj po 2 mesiacoch vidno, aj pri tmavej farbe
ahoj ja som mala červenú farbu na vlasoch keď mi začala odrastať kúpila som si šampón odtieň zázvor a pekne to prekrylo :) mala som odrastené asi 10 cm
malo by ti to chytit, ale nevyberaj si prilis tmavu frabu, aby si nechytila na ciernu
kocky a keby chcem ist z tej cervenej na tmavo hnedo?
cierna ti chyti hned na prvy krat, ale rataj s tym ze najblizie ze bez peroxidu ju dole nedas, a budes si musiet pockat kym ti odrastie...a to sa tyka aj samponu, cierny sa ti nezmyje...ja som tak tri roky cakala kym mi vlasy odrastu
baby, s ciernou moc neexperimentujte, obsahuju latky, ktore sposobuju vypadavanie vlasov... ak uz je cierna pre vas otazkou zivota a smrti:) kupte si radsej sampon na 12-24umyti-schwarzkopf, je velmi silny, prekryje vsetko a neznici tak vlasy...