Ahojte, mam 17 rokov, užasntneho priatela ktory viem ze ma lubi. Ale poslednu dobu mavam strasne zlu naladu o vsetkom pochybujem, aj onom, neviem ci to je depka alebo co mam strasny strach ani neviem z coho, uzkost, doma len revem kazdy sa ma pyta co mi je, ludia namna nesu na taku zvyknutu ja som inac strasna optimistka vzdy vysmiata, zabavacka, ale teraz sa sama v sebe nevyznam. Nikdy predtym som nic take nezazila. Tie stavy ma uz zabijaju rozmyslala som ze to je mozno aj z antikoncepcie beriem tri regol lebo uz si to fakt neviem vysvetlit. Neviem co robit nedokazem sa otom snikym ani rozpravat ale sama si pomoct nedokazem. Prosim aspon o dajaku dobru radu. Vopred dakujem.
depka
Sudruh, ved oto ide ze ja som inac vzdy vysmiata keby si ma poznal videl by si :) ja sa rehotam stale ale posledne dni mam chut len revat a neviem to zmenit.
T333 ty co si za hundrosa, kokos
baba - kolko dni mas do kramov? vies aky strasny to ma vplyv na psychiku? si pripadam ako psychopatka v depke,ak ma v tom obdobi nieco pochyti
a antikou to moze byt
uplne ta to pohlti , ze?
nemas kam vypadnut s priatelom na vikend? alebo s kamoskami ? neboj, bude slniecko svietit a ty sa pobavis na tom,ako si dnes histercila...ja sa tiez vtedy neznasam,len by som revala...
aj dnes,tak mozme spolu :D
sudurh,
sorry, ale ty si... - dopln si co chces -
najhorsie co mozes urobit ked ma niekto depresiu je davat mu rady typu: usmievaj sa, mysli pozitovne,...
efekt je totiz uplne opacny!