Flaky na vagíne

Príspevok v téme: Flaky na vagíne
krtko.prtko0

Dobrý deň. Moja priatelka ma na vagíne flaky(podla nej to vyzerý jak dalmatín).Hrozne jej to vadí a hanbí sa za to.Neviem ako jej vysvetliť že mne to absolútne nevadí. Poradte mi čo jej mám povedať aby sa za tie flaky nehanbila.Skúšal som už všeličo

PS: Milujeme sa a nechcem aby náš vzťah kazil tento drobný problém .

zani

dobrý deň, kamarátke sa objavil hnedý flak na sliznici vagíny, nesvrbí ju to ani nebolí, ani nemá výtok, nevieme čo to znamená?

SatyR

janekMY33/ co prispevok to kokotina :D otvor si novinku na trhu... Zabavnu sexualnu poradnu ty drbo :D Skusaj len to co robis...

krtko.prtko0/ Venuj sa jej a obcas jej pocas toho ako ju robis napr oralne povedz ze je tam dole pekna a ze to mas rad... Samozrejme ked to tak vidis iba... Casom pochopi ze tebe sa paci... Podla mna... Ta moja sa tiez hanbila... ma jeden "flajtrik" dlhsi... Ale mne sa pacia dlhsie :-P a uz po chvilke zistila ze mi to nevadi skor naopak... Ten dlhsi rad obcas cmulam a tak... To myslim nemusim priblizovat... Je to vtipne... Kazdy sa chce pribliz k nejakej "norme" a ked je iny tak je zle... A pritom chcu vsetci nieco originalne... Moja holka keby si dala napr. skratit ten dlhsi pystok tak by to bolo ako keby odrezali kus mojej duse :D chapte to ako chcete alebo nechapte ale je to tak...

janekMY33

To su z jej strany vyhovorky ako nemat sex uz to zacina na teba hrat a ked snou budes chodit dlhsie tak nebude chcet sex a ked ano tak tajne vecer po tme a pod duchnou