alergia na zvierata??

Príspevok v téme: alergia na zvierata??
Tanush

ahojte...chcela by som vediet vas nazor na toto...mam brata ktoreho dlhsie bolieva brucho...uz mu aj operovali hnisave lozisko ktore mu podla lekarov sposobovalo tu bolest a plus mal nejaky crevny zapal....teraz je uz dva tyzdne doma z nemocnice ale to brucho ho bolieva... tak nasi usudili ze to je alergia na zvierata a chcu vypratat vsetky zvierata prec...tym padom sa musime zbavit kralika,skrecka,macky a asi aj psa.... precitala som toho o alergiach na nete vela a nikde nebolo pisane ze alergia na zvierata sa prejavuje bolestou brucha a uz som sa o tom bavila s viacerimi ludmi....ked uz tak bolest brucha je priznak potravinovej alergie,nie?...cize alergia na nejaky zlozku v potrave....ale nasi rodicia sa proste s nikym neporadili a zvierata idu z domu...ja studujem na veterine a vazne som este toto nepocula...myslite si ze moze byt alergia na zvierata ktora sa prejavuje bolestou brucha??

jajkafr

tanush
ja si myslím že nie... ako píšeš potravinová alergia sa prejavuje bolesťou brucha, ale nie inhalačná alebo kontaktná... ak by mal alergiu na zvieratá tak by mal problémy s dýchaním, slzili by mu oči, mal by nádchu, ekzém alebo čosi podobné ale bolesti brucha asi nie...

jajka001_

www.zzz.sk
pozri toto
ale ak su zvierata zdrave, tak by to nemalo byť nie? ved chodite k veterinarovi, su odcervene a tak...opytaj sa rodicov odkial maju ze je to alergia

Tanush

No, ano s nijakym doktorom sa neporadili len proste vyhlasili ze do pondelka zmiznu vsetky zvierata....doteraz som fakt nic nenasla co by potvrdilo ze to moze byt alergia na zviera...pocula som ze aj u potravinovej alergie je bolest brucha zriedkava..vazne neviem

jajka001_

ja som zas pocula o nejakych parazitoch ci bakteriach ktore zvierata maju a to sa potom takto prejavuje, infekcie a zapaly v traviacej sustave, crevach...ale to si rodicia sami takto diagnostikovali ci ako?

Najčítanejšie články