Maturitny rocnik a priprava na medicinu

Príspevok v téme: Maturitny rocnik a priprava na medicinu
Jaja18

Awojte,
V septembri idem do 4.rocnika. Navstevujem gymko. Na maturu som si vybrala predmety BIOLA,CHEMIA,NEMINA,SLOVINA. Tieto predmety ma velmi bavia a mam aj na vysvedceni celkovo dobre znamky 1 a 2 nikdy som nemala 3...Chcela by som ist strasne na medicinu je to moj sen azivotny ciel, ktory chcem dosiahnut..Chcela by som sa vas rada opytat,ci sa niekto chysta na medinu? Z ktorych knih s abudete pripravpvat na maturu a na prijimacky z danych predmetov...?
dakujem :):)

Lucia12345543121

Pozrite si túto knihu:

www.1000knih.sk

mám ju priamo od autorky a je to moja spolužiačka obe sme chceli na medicínu a teraz študujeme v 1 ročníku LFUK v Bratislave.

will51

aj ja idem teraz maturovat a potom chcem ist na medicinu...ale tiez sa bojim prijimaciek ako chemiu dam v pohode lebo som na chemickej skole len sa bojim biologiu tu som mala len dva roky..a su aj nejake otazky z ktorych sa pripravuje??tiez uvazujem ci pojdem do ke mt alebo aj do ba kedze som z ba..ale tuzim sa na medicinu dostat je to moj sen..

Laco24

ja som robil prímačky do Brna... brali 575 ľudí a ja som bol 572 :-D na maturitu som sa učil biologiu z tých učebníc, je ich 6 častí a na chémiu z knižky zmaturuj z chémie... a na prímačky som sa učil z ich otázok

zuzic

jaja bola som tam pred prijimackami a studenti co tam isli na prijimacky nestresovali tak ako ja co este prijimacky nerobim:DD som bola totalne bleda ked volali po mene na skusky:DD