Skupinove sedenia, depresia, uzkosti

Inqvizitor

rena23
Kritizovať to ano, pritom vieš o tom vlastne niečo?
už nie jedneho som dal do poriadku, a nerobím to pre prachy !!!
Prax slabých 20 rokov.
Najdeš ma na :Azet Ezoterika ak chceš, Páá

rena23

Ja Ti, tiez na zaklade vlastnych skusenosti, ALTERNATIVCOV JEDNOZNACNE NEODPORUCAM!!! Ja som ich vyskusala vela, stalo ma to vela penazi a bolo mi horsie ako na zaciatku! Jednoznacne Ti odporucam klasicku terapiu!

Inqvizitor, psychosomatika je nieco ine- ked sa Ti dusevne problemy neprejavuju ako dusevne, ale su presmerovane na telo a imituju priznaky telesneho ochorenia a nie naopak!

Inqvizitor

Na skupinovej terapii nemáš súkromie, a ani Diskrétnosť tam neni zaručená.
Niektorým to môže vadiť, a tak sa ešte viac uzavriú.
Radil by som Ti dobrého Psychotronika - Ezoterika, - by si sa čudovala, že poniektorí sa ako v tom vyznajú.
Väčšinou sa jedná o 1 Sedenie, cca 2 - 3 hod.
Skoro stále sa jedná o Psychosomatické problémy, a to sa zistí za pol hodinky, že z čoho to máš.

slobodnaa

Takisto radšej odporúčam individuálnu terapiu. Skupina má jednu zvláštnu vlastnosť a to strhnúť ťa so sebou, hlavne v negatívnom slova zmysle. Neúspech jedného člena skupiny môže spôsobiť aj tvoj neúspech. Je jedno či sa jedná o depresiu alebo teraz tak populárne "chudnúce kluby". Samozrejme lákavá je podpora ľudí, ktorých spája spoločná vec.

rena23

Ale urcite na terapiu chod, ja som sice brala aj lieky, ale z uzkosti som sa dostala az ked som zacala s terapiou. Nie je to lahka ani rychla liecba, ale oplati sa vydrzat! Drzim palce! :-)

rena23

Ak trpis inou ako socialnou fobiou, urcite by som Ti radsej odporucala individualnu terapiu - dynamicku terapiu radsej ako kognitivno-behavioralnu - vlastna skusenost